Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mamą socialiniuose tinkluose parodijuojantis E.Krupinskas: „Mano darbai ją džiugina!“

Iš Druskininkų kilęs Edvinas Krupinskas yra vos per vieną naktį išgarsėjęs parodijų instagrame bei „Tik tok“ autorius. Šiame interviu žinomas socialinių medijų komikas ne tik dalinasi savo svajonėmis, bet ir pasakoja apie netikėtai kilusią bei visiškai nepiktą parodijos idėją, kurios pagrindiniu personažu tapo, kaip teigė pats E.Krupinskas, įvairiausių ginčų šeimoje iniciatorė – mama. „Klausausi kiekvieno žodžio ir tikiuosi, kad bus galima pasižymėti jos vieną ar kitą sakinį, iš kurio bus galima nufilmuoti parodiją“, – interviu 15min pasakojo E.Krupinskas.
Edvinas Krupinskas
Edvinas Krupinskas / Edvino Krupinsko nuotr.

Apie komediją instagrame

– Esate populiarus komedijos autorius instagrame. Kaip kilo idėja kurti tokius vaizdo įrašus?

– Dar praėjusių metų lapkričio mėnesį visiškai netikėtai susipažinau su viena mergina, kuri užklydo į mano instagramo paskyrą, kurioje tuo metu turėjau vos kelis šimtus sekėjų, bet peržvelgusi mano turinį ji primygtinai mane įtikinėjo, kad aš turiu susikurti paskyrą ir TikTok programėlėje. Pusiau įtikintas, be jokių didelių lūkesčių, užsiregistravau, nufilmavau porą vaizdo įrašų, o po paros įsijungęs programėlę radau tūkstantį sekėjų.

Po paros įsijungęs programėlę radau tūkstantį sekėjų.

Būtent tai paskatino mane filmuoti dar, o sekėjai džiaugėsi mano šviežiu turiniu ir komentuodavo prašydami nesustoti, todėl filmuoju ir toliau!

– Kodėl pasirinkote parodijuoti būtent mamą, o vėliau ir tetą?

– Mano pasirinkimas buvo netikėtas ir niekuo nepagrįstas, bet labai džiaugiuosi, kad pasirinkau mamos vaidmenį, nes iš jo galima sukurti daug situacijų. Dažniausiai juk mama ir būna iniciatorė įvairiausių ginčų, nesutarimų, mamos juk labiausiai mėgsta dėl visko priekaištauti, nesutikti. O tetą sugalvojau, nes jos tokios, kurios mėgsta vaikų paklausinėti, juos pakibinti, paprašyti padainuoti ar pašokti. Tad jos dažniausiai ir įžiebia pokalbių ugnelę sėdint prie stalo!

Jos dažniausiai ir įžiebia pokalbių ugnelę sėdint prie stalo!

– Savo parodijai jūs taip pat renkatės ir kostiumą. Kodėl mamos personažui pasirinkote – chalatą su rankšluosčiu, o tetos – skrybėlę ir liemenę?

– Apie mamos aprangą nebuvo daug galvota, apsirengiau turėtą chalatą, o vėliau dar ir užsivyniojau ant galvos rankšluostį. Taip buvo sukurtas mamos personažas. O štai tetos rūbų garderobas – labiau apgalvotas. Stengiausi atspindėti kaime daug laiko praleisti mėgstančios tetos įvaizdį.

– Galbūt sulauksime parodijos ir apie dėdes, dar kitaip vadinamus „stalo komendantus“? Ką dar norėtumėte parodijuoti?

– Nenoriu per daug anonsuoti, bet naujienų kalbant apie personažus planuoju pristatyti. Tad galiu tik pakviesti sekti ir laukti naujų personažų.

– Kokios reakcijos sulaukėte iš savo mamos?

– Tiesą sakant, iš pat pradžių jai buvo keistoka daugelį šeimos viduje įvykusių situacijų matyti iš šalies, netgi gal ir nelabai patiko, bet dabar [ji] juokiasi, žiūri naujai įkeltą vaizdo įrašą net ir po kelis kartus!

– Ko gero, jūsų santykiai net pagerėjo, nes parodijos visiškai nepiktos, o kaip tik mielos (mano mama negalėjo nustoti juoktis ir sakė, jog prarado šituos gerus „mamiškus“ įgūdžius). Ar po parodijų kūrimo pasikeitė jūsų santykiai?

– Kardinaliai santykiai nepasikeitė, bet dabar, kai kalbamės, klausausi kiekvieno žodžio ir tikiuosi, kad bus galima pasižymėti jos vieną ar kitą sakinį, iš kurio bus galima nufilmuoti parodiją.

– Gal klausėte, kuri parodija yra jos mėgstamiausia, kuri nelabai patinka? O kuris postas jums labiausiai patinka?

– Kuri parodija jos mėgstamiausia – neklausiau, bet jau ne kartą buvo tokia situacija, kuomet kažko paklausiau, o jos atsakymas – suregztas iš mano personažų auksinių frazių. Manau, tai rodo, jog mano darbai ją džiugina! O aš savo įrašų neskirstau į kategorijas, kurie patinka man labiau, o kurie mažiau. Publikuoju tik tokius video, kurie man patinka.

– Beje, ar Edvinas, esantis parodijose, yra toks pats kaip realybėje? Mėgstate žiūrėti serialus lovoje?

– Dalis manęs tikrai atsispindi parodijose, tačiau aš visiškai nesu serialų žmogus, paprasčiausiai nemoku jų žiūrėti, kad ir kaip keistai tai skamba!

– Ar, kai augote, buvote sudėtingas vaikas ir sukeldavote rūpesčių mamai?

– Pagrindiniai rūpesčiai kildavo dėl dviejų dalykų: nenoro eiti į darželį, todėl daug laiko praleisdavau su savo fantastiškąja prosenele, ir dėl maisto, dabar mama pati save kaltina, kad taip išlepino nuo mažens.

– Kaip jautėtės, kai supratote, kad tapote žinomas asmuo?

– Tikrai per daug viso to nesureikšminu, kad keliuose socialiniuose tinkluose skaičiai persivertė, savęs tikrai neiškeliu aukščiau už kitus. Ir jaučiuosi lygiai taip pat. Tiesa, meluosiu, jeigu sakysiu, kad neatpažįsta gatvėje, kartais tikrai sulaukiu ne tik žvilgsnių, bet taip pat ir prašymų nusifotografuoti, tuomet labai smagu būna pabendrauti ir gyvai su žiūrovais, ne tik per telefono ekraną.

– Su jumis susisiekti itin sudėtinga. Ar jūsų veikla atima daug laiko? Su kokiais sunkumais susiduriate?

– Su manimi susisiekti nėra sudėtinga, bet pastaruoju metu išsiugdžiau tokią nelabai gerą savybę – žinutę perskaityti, tačiau, jeigu tai nėra skubu, atsidėti ateičiai ir atsakyti vėliau, o tas vėliau kartais išsitempia iki labai vėliau, todėl nebent pagrindinis sunkumas ir būna atsakyti į užmirštus laiškus bei užklausas.

Apie svajones

– Esate iš Druskininkų. Kaip atrodė jūsų vaikystė ten? Ką mėgdavote veikti?

– Taip, esu iš Druskininkų, čia ir gimiau, ir užaugau. Tuomet, kai buvau dar labai mažas, Druskininkai buvo nelabai gyvas miestas, todėl galima sakyti, kad aš užaugau kartu su Druskininkais! Vaikystė mano buvo rami ir aš, kaip bet kuris kitas vaikas, mėgau mokytis važinėti dviračiu, bėgioti. Tačiau ryškiausi mano vaikystės prisiminimai iš vasarų pas senelius kaime, kuomet maudydavausi kaitinant saulei iki kol lūpos pamėlynuodavo! Druskininkuose visada būna labai gražus ruduo, būdamas vaikas mėgdavau labai įšokti į auksinių lapų krūvą.

– Neseniai instagrame dalinotės nuotrauka ir su savo močiute. Ar esate artimi? Ką mėgstate kartu veikti?

– Sutariam puikiai, ji labai šauni močiutė, niekada nenustygsta vietoje, nuolatos sukasi kaip bitė! Labai džiaugiuosi, kad turiu močiutę, su kuria galima ne tik pakalbėti, bet ir pajuokauti įvairiomis temomis!

– Koks buvote mokykloje ir kuo svajojote būti „užaugęs“?

Mokykloje per 12 metų spėjau būti visoks. Ir tylus bei ramus, ir linksmas neklaužada, dėl kurio klasėje pasirodydavo socialinis pedagogas, atėjęs aiškintis klasės kriminalą. Pasitaikydavo, jog būdavau ir tas, kuris turėdavo atsiprašyti klasioko už iškrėstą vieną ar kitą išdaigą.

Paskutiniais mokymosi metais su keliais draugais organizavome renginius. Smagiausia renginio dalis – jo vedimas, todėl ne kartą teko laikyti renginio vairą. Konkrečių svajonių apie tai, kuo norėsiu būti užaugęs, neturėjau, dvyliktoj klasėj net buvo apėmusi baimė, kad štai – kiti jau žino savo tikslus, bus daktarai, odontologai, psichologai, o aš net neįsivaizduoju, į kurią pusę linkti!

– Šiuo metu studijuojate? Kokias studijas pasirinkote?

– Tikrai taip, šiuo metu esu jau ties antro kurso pabaiga Mykolo Romerio universitete, studijuoju komunikaciją ir skaitmeninę rinkodarą.

– Jūsų vaizdo įrašus galima pamatyti įvairiose reklamose. Ar toliau ir planuojate darbuotis šioje srityje? Kokia veikla svajojate užsiimti toliau?

– Radijas, televizija ir reklama — šios trys sritys mane žavi nuo pat vaikystės, džiaugiuosi, kad su pastarąja jau teko susipažinti šiek tiek iš arčiau, o prie likusiųjų labai tikiuosi prisiliesti dar ateityje!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius