-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mamontovas kviečia Selą į Gatvės muzikos dieną

Jau šeštadienį nuo vidurdienio Vilniaus ir dar 44 Lietuvos miestų gatvėse prasidės muzikos šventė – jau trečią kartą vyks vis didesnio populiarumo susilaukianti Gatvės muzikos diena. Šios idėjos autorius Andrius Mamontovas išeiti į gatves pagroti kviečia ir įtemptais santykiais su policija garsėjantį Egidijų Dragūną.
Andrius Mamontovas
Andrius Mamontovas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šia savaitę lankydamasis 15min.lt konferencijoje, Gatvės muzikos dienos krikštatėvis prisipažino, kad sužinojęs, kad E. Dragūnas vėl turi problemų su policija, jis jau nebesistebi.

Aš labai džiaugčiausi, jei jis ten dalyvautų. Egidijau, ateik!„Kiekvieną kartą, kai pamatau, kad Egidijus vėl įsivėlė į kažką su policija, nejučia pradedu šypsotis ir sakau: „Ir vėl“. Manau, kad tai yra jo likimas. Jeigu jis norėtų jį pakeisti, turėtų kažką daryti – gal užsikoduoti“, – šypsodamasis samprotavo A. Mamontovas.

Vis dėlto muzikos grandas, prodiusavęs pirmus du Selo albumus, Egidijų laiko charizmatišku žmogumi.

„Gali juo piktintis, juoktis, džiaugtis, pritarti arba ne, bet jis išlaiko tavo dėmesį, nes yra charizmatiškas vyrukas. Man nelabai patinka, kai jis dainuoja, nes tai atrodo dirbtina, bet muzikine prasme grupė „Sel“ turi įdomių kūrinių. Jie išdrįso kelis kartus kardinaliai pakeisti savo stilių ir, manau, sėkmingai. Vienareikšmiškai galima teigti, kad Egidijus Lietuvoje yra lyderis tokios muzikos, kokią groja“, – komplimentų E. Dragūnui negailėjo 20 metų grojantis muzikantas.

Jau šeštadienį A. Mamontovas kartu su savo vaikais pasiėmę būgnus eis jų mušti į Vilniaus gatves. Gatvės muzikos dienos krikštatėvis išdavė, kad labai apsidžiaugtų, jei tądien savo inicijuotoje šventėje išvystų grojantį ir kolegą E. Dragūną.

„Aš labai džiaugčiausi, jei jis ten dalyvautų. Egidijau, ateik!“, – nuoširdžiai į Vilniaus gatves Selą kvietė A. Mamontovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius