-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mamos Rock‘N‘Roll pakeleivis atsidūrė ties nervų krizės riba

Įžymybių nuotykiai su paprastais mirtingaisiais tęsiasi LNK kelionių realybės šou „Pirmas kartas su žvaigžde“. Šį kartą oro uoste susitinka nuotaikingoji Mama Rock‘N‘Roll ir vairuotojas iš Kėdainių Nerijus.
Mamos Rock‘N‘Roll ir jos pakeleivis
Mamos Rock‘N‘Roll ir jos pakeleivis / LNK nuotr.
Temos: 2 Pakeleivis Mama

Išvydusi Nerijų, dainininkė netenka amo. Vyrukas stulbinamai panašus į Laimos sužadėtinį. Jaunas, simpatiškas. „Kelionės metu sutarsime puikiai“, – tikisi dainininkė. Tačiau ji smarkiai klydo.

Jau skrydžio metu Laima pastebėjo, kad kalba su Nerijumi rišasi sunkiai. Kai keliautojai išsilaipino Egipte ir kiekvieną jų žingsnį ėmė sekti filmavimo kamera, Nerijus dar labiau susikaustė... O žvaigždės raginimai kalbėti ir pasakoti vyruką tik dar labiau trikdė...

Vakare porelė atvyko į viešbučio restoraną vakarieniauti. Itališkas restoranas. Čia Nerijui – tikras pragaras… Spagečiai krinta, gėrimas gerklėje stringa… Žvaigždė vis ragina kalbėti, o pasakyti nėra ką... Iš įtampos ir siaubo vyrui kakta ėmė rasoti, rankos drebėti. Galiausiai jam teko atsiprašyti, mat iš nosies ėmė tekėti kraujas.

Žvaigždė buvo šokiruota ir sutrikusi... Kaip viskas klostysis toliau? Ar pavyks rasti bendrą kalbą? Priešais ar draugais jie taps per šią kelionę, sužinosite trečiadienį 21 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius