„Mamų radijas“ 5-ąjį gimtadienį pasitinka su ypatingu leidiniu: tarp herojų – P.Gadžijeva, J.Žižė

Gegužės pirmosiomis dienomis pasirodys unikalių istorijų katalogas „Įkvepiančiai motinystei“, skirtas vaikų besilaukiančioms ir jau susilaukusioms moterims. Pasakojimų herojėmis sutiko tapti ir skaudžius, bet įkvepiančius  išgyvenimus patyrusios mamos, tiek begalinę laimę spinduliuojantys žinomi veidai.
Laura Mazalienė, Patricija Gadžijeva, Julija Žižė
Laura Mazalienė, Patricija Gadžijeva, Julija Žižė / Monikos Getes, Akvilės Razauskienės nuotr.

Tarp jų ir Patricija, Gadžijeva, Julija Žižė, Sandra Šernė, Olga Malaškevičienė, Evelina Daciūtė ir kt.

Mintį, išleisti įkvepiančių istorijų leidinį, „Mamų radijo“ įkūrėja Laura Mazalienė brandino nuo tada, kada jos pirmagimei buvo diagnozuota įgimta liga. Visai netrukus, prabėgus metams, bus galima įvertinti išgyvenimų kupiną ir be galo jausmingą žurnalą moterims apie kitokią motinystę.

Akvilės Razauskienės nuotr./Sandra Šernė
Akvilės Razauskienės nuotr./Sandra Šernė

„Šie puslapiai bus skirti mamoms apie jas pačias. Pasakosime apie tokias moteris, kurių niekas nemokė įveikti depresiją, sunkias vaikų ligas, derinti darbą ar tiesiog džiaugtis augančiais vaikais. Jos to išmoko pačios, nes tokių knygų ar kursų nėra. Mes norime moterims padovanoti neįkainojamus pasakojimus, kurie „paruoštų“ kitokiai motinystei. Motinystei kaip jausmui, virsmui“, – istorijų katalogą pristato L.Mazalienė.

Žurnalistė atvirauja, kad pirminė mintis buvo išleisti knygą, o iki šios svajonės įgyvendinimo buvo likę vos keli žingsniai, tačiau nepavykus laiku pasirašyti sutarties su leidykla, gimė nuostabi komanda sukūrusi istorijų katalogą mamoms.

Akvilės Razauskienės nuotr./Patricija Gadžijeva
Akvilės Razauskienės nuotr./Patricija Gadžijeva

„Tai kur kas daugiau nei popieriaus lapai. Juose gyvens nuostabios herojės ir jų potyriai, padovanoję įkvepiančių atradimų, džiaugsmų, minčių. Čia kaip praktinis motinystės vadovėlis, kuriame aprašyta tikroji motinystė – su iššūkiais, klaidomis, prisipažinimais. Labai džiaugiuosi artimiau pažinusi herojes ir atradusi nuostabią komandą, kuri patikėjo šia idėja. Ačiū visiems, o labiausiai dėkoju stilistei Gabijai Jakavickienei, kuri pastūmėjo imtis šio gyvenimo projekto bei, aišku, dukrai ir vyrui.“

„Mamų radijo“ vadovė pabrėžia, kad leidinys bus riboto tiražo ir, vargu, ar jį bus galima rasti kiekvienoje parduotuvėje, tad norinčios jį įsigyti turėtų atidžiai sekti informaciją spaudoje bei socialiniuose tinkluose. Jau planuojama, kad kitas istorijų katalogas pasirodys po pusmečio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius