Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mamyčių klube“ – apie pokyčius šeimoje gimus mažyliui

„Mamyčių klubo“ laidos kūrybinė grupė šio šeštadienio rytą 9.30 val. kviečia diskutuoti itin aktualia šių dienų tema – kas yra visavertė šeima, kaip kinta jos suvokimas gimus vaikeliui ir į ką derėtų atkreipti dėmesį naujai „iškeptiems“ tėveliams.
Eglė Skrolytė
Eglė Skrolytė / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

„Gimus mažyliui neišvengiamai įvyksta tam tikras lūžis poros arba sutuoktinių santykiuose. Paradoksalu, bet kaip tik atsiradus bene didžiausiai mylinčių žmonių laimei – vaikeliui, mamą ir tėtį užklumpa nauji išbandymai, reikalaujantys ypatingo dėmesio ir naujo pareigų pasiskirstymo. Apie tai ir kalbėsime laidoje“, – pasakoja „Mamyčių klubo“ vedėja Eglė Skrolytė.

Ar esate girdėję sąvoką „dinaminė mažylių mankšta“? Nuomonės šiuo klausimu neretai būna nevienodos: vieni teigia, kad tai pavojinga ir gresia įvairiomis traumomis, kiti – kad tai ne tik smagus, bet ir vaikučio vystymąsi skatinantis pomėgis. 

Gydytojas Romualdas Šemeta teigia, kad tik iš pirmo žvilgsnio dinaminė gimnastika atrodo sudėtinga: „Iš tiesų, visų pratimų esmė – kūdikio laikymas tam tikra poza ir švytavimas.“ Kuo dar ypatinga ši mankšta ir ar gali kiekvienas tėtis ar mama ją atlikti su savo vaiku tiesiog namie – „Mamyčių klubo“ reportaže.

Nauja laidos rubrika „Puoduko stebuklas“ skirta tėveliams, pasiryžusiems kartu su savo mažaisiais žengti atsakingą didelį žingsnį savarankiškumo link ir atsisakyti sauskelnių. Laidos vedėja svečiuosis pas dvi mamas, kurios nusprendė tai padaryti mergaitėms nesulaukus nė metukų. Aurėjos ir Gabrielės mamos šiam žingsniui ryžosi beveik tuo pačiu metu. Kaip visa tai nutiko ir kas paskatino pradėti tokį svarbų procesą, tėveliai sužinos šeštadienio rytą.

„Mamyčių klubas“ – šeštadieniais 9.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius