-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mano Kalėdos: Agness Landau šventes pasitiko viena, bet nevieniša

Lietuvoje gyvenanti čia iš Azerbaidžano atvykusi Agness Landau Kalėdas švenčia kukliai – be šeimos ir be šventinio streso. O kaip kitaip? Juk Agness tėvai ir sesuo gyvena Azerbaidžane, o keli Lietuvoje esantys draugai per šventes visą savo dėmesį skiria artimiesiems. Bet Žmonės.lt A.Landau tvirtina neliūdinti: kol visi kiti švenčia, ji turi daug laisvo laiko sau.
Agness Landau
Agness Landau / Asmeninio albumo nuotr.

Žmonės.lt A.Landau pasakojo, kad šįmet didžiąsias metų šventes pasitinka viena. Į Azerbaidžaną per Kalėdas negrįžo, nes juk tiek daug reikalų vyksta Vilniuje, o artimiausi draugai šiomis dienomis visą savo dėmesį skiria šeimai.

„Draugai kvietė ir mane prisijungti, atšvęsti šventes kartu, bet tiek to – tegul pabūna su savo šeimomis. Aš galiu ir viena per šventes pabūti. Tačiau nors esu viena, tikrai nesijaučiu vieniša. Aš susigalvoju ką veikti – kol visi užsiėmę, tol galiu skirti laiko sau. Kai aplink tiek daug reikalų, laisvo laiko turiu nedaug, todėl dabar džiaugiuosi“, – sakė A.Landau. 

Tačiau kalėdinė nuotaika jos namuose vis tiek vyrauja: Agness papuošė šventinę eglę, tradiciškai dekoravo namus. 

Asmeninio albumo nuotr./Agness Landau Kūčių vakaro akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Agness Landau Kūčių vakaro akimirka

Net Kūčių dienos rytą ji skyrė darbui: „Reikia repetuoti šokiams. Praėjusį šeštadienį „Šok su manimi“ nelabai gerai pasirodėme, todėl dabar noriu labiau pasistengti. Reikia pasitaisyti, taigi reikia dirbti. O vakare pailsėsiu.“

Agness atkreipė dėmesį, kad Lietuvoje ir Azerbaidžane, kur Kalėdas švenčia tik retas, šios šventės tradicijos skiriasi. „Kai Kalėdas švenčiame Azerbaidžane, taip pat visi su šeima susėdame prie bendro stalo, labai daug valgome. Bet priešingai nei Lietuvoje, mes nesikeičiame dovanomis. Ten nėra taip, kad visi bėgtų į parduotuves ir pirktų dovanas... Mes tiesiog pabūname kartu. Aišku, kaip ir Lietuvoje, kasmet puošiame Kalėdų eglutę“, – sakė A.Landau.

Aro Radevičiaus nuotr./Agness Landau
Aro Radevičiaus nuotr./Agness Landau

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius