Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Mantas Jankavičius pristato šventišką dainą „Nauji metai“: įvertinkite

„Atšalus orams, pats laikas pradėti džiaugtis artėjančiomis žiemos šventėmis“, – sako Mantas Jankavičius ir pristato dainą „Nauji metai“ iš būsimojo „Mantas Christmas Show“.  
Mantas Jankavičius
Mantas Jankavičius / Asmeninio albumo nuotr.

Daina „Nauji metai“ – senos lietuviškos dainos nauja versija. „Išgirdau ją internete, atlikėjas „August band“ pasirodė negirdėtas, tačiau labai greitai mano galvoje suskambo kita versija. Norėjau išsaugoti kūrinio pozityvumą, šviesią šventišką nuotaiką ir šį bei tą nuo savęs pridėti. Paklausykite ir įvertinkite, kaip man tai pavyko“, – pasakojo Mantas.

Dainininkas atskleidė, kad besiruošdamas „Mantas Christmas Show“, jis ne po vieną kartą perklausė, ko gero, visas lietuviškas dainas apie Šv. Kalėdas ir Naujus metus.

„Kai kurias labai lengvai pavyko prisijaukinti ir įtraukiau į programą“, – sakė jis. Kokios kitos lietuviškos dainos skambės koncerte, jis neatskleidžia. „Noriu išsaugoti netikėtumo momentą iki pat šou, todėl visa programa kol kas tebūnie paslaptis. Panašiai, kaip Kalėdų Senelis slepia dovanas spintos viršutinėse lentynose“, – juokiasi jis.

VIDEO: MANTAS „Nauji metai“

Tačiau priprašytas dalį paslapties skraistės vis dėlto sutinka pakelti. „Last Christmas“ – tikrai bus, tai tas kūrinys, kuris yra mano mėgiamiausių trejetuke. Grosim ir „Let it snow“ arba „All I want for Christmas is you“ – nes be jų vargiai įsivaizduoju vakarą“, – sako Mantas.

„Mantas Christmas Show“ – trys prabangūs ir galingi koncertai su Kauno bigbendu ir styginių grupe, kuriuose skambės garsiausios lietuviškos ir užsienio autorių kalėdinės dainos. Renginiui kuriamos dekoracijos, kurios nukels visus į apsnigtą užmiesčio rezidenciją, padabintą apsnigtomis eglėmis ir nušviestą tūkstančių žibintų ir lempelių. Koncerto scenos dekoracija tikrai primins žiemos pasaką, lydimą pačių gražiausių Kalėdų dainų. Manoma, kad tai bus prabangiausias šventinis muzikinis šou šiais metais.

Manto šou vyks gruodžio 28 d. – Kaune „Žalgirio“ arenoje, 29 d. – Vilniuje „Siemens“ arenoje ir paskutinę metų dieną – Klaipėdoje „Švyturio“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius