Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

M.Petruškevičius svarsto paviešinti du prieš žmonas smurtaujančius žinomus vyrus: „Aš šokiruotas“

Mantas Petruškevičius nusprendė nebetylėti – socialiniame tinkle floristas pasidalijo mįslingu įrašu, kuriame teigia, kad artimiausiu metu paviešins du žinomus vyrus, kurie esą smurtauja prieš savo žmonas.
Mantas Petruškevičius
Mantas Petruškevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Feisbuke M.Petruškevičius baisėjosi kai kuriais Lietuvos vyrais, kurie kelia ranką prieš moteris. M.Petruškevičius teigė, kad smurtauja ir garsenybės – į viešumą žada iškelti dviejų garsių vyrų pavardes.

„Retai rašau... Jūs nustebsite, galbūt kaip ir aš būsite šokiruoti, kaip su savo teisėtomis žmonomis elgiasi du gerai žinomi vyrai. Apibendrinant – tiesiog šiukšlės. Įprasta Lietuvoje šiukšles toleruoti, bet aš tiesiog noriu įvardinti šitus prastus į žemę įlindusius ir savo karūnas visuomenėje demonstruojančius kirminus. Negaliu tylėti“, – feisbuke rašė M.Petruškevičius.

15min M.Petruškevičius teigė, kad vyrų vardus paviešins jau artimiausiu metu.

„Moteris yra ikona, tačiau žinome, kas vyksta Lietuvoje. Daugiau nebegaliu tylėti ir po tam tikrų incidentų pakomentuosiu apie du labai žinomus vyrus, kaip jie elgiasi su savo žmonomis. Šitų dalykų būti negali.

Kitą savaitę pasitarsiu su advokatais ir jeigu galėsiu, paviešinsiu jų veidus. Turiu visas nuotraukas, kaip jie elgiasi su savo žmonomis. Aš jas kažkada vis tiek paviešinsiu, kad Lietuva pamatytų, kas yra kas ir ką jie daro su savo žmonomis. Per vieną savaitgalį pamačiau du tokius atvejus, todėl esu labai šokiruotas“, – teigė M.Petruškevičius.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Natalija Martinavičienė ir Mantas Petruškevičius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Natalija Martinavičienė ir Mantas Petruškevičius

Pastarąją savaitę M.Petruškevičiaus draugė, papuošalų kūrėja Natalija Martinavičienė prabilo apie smurtą šeimoje. Atvirame interviu ji prisipažino, kad vyro Sigito Martinavičiaus smurtą kentėjo visos santuokos metu.

Paklaustas, ar vienas iš minėtų vyrų yra S.Martinavičius, M.Petruškevičius nuo komentarų susilaikė: „Kai tik galėsiu, viską paviešinsiu.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Natalija Martinavičienė prabilo apie patirtą vyro smurtą: „Kentėjau visos santuokos metu“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius