Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Wizard ir Viktorija Kunauskaitė laidoje „Šok su manimi“ demonstravo magiškus triukus

Šeštadienio vakarą tiesiogiai transliuota šeštoji TV3 projekto „Šok su manimi“ laida išties buvo stebuklinga – tikrų tikriausius magiškus triukus ant parketo demonstravo Manto Wizard ir Viktorijos Kunauskaitės pora, sušokusi pasadoblio stiliaus kompoziciją.
Mantas Wizard
Mantas Wizard / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Šok su manimi

Pradėjęs pasirodymą mosuodamas liepsnojančiu fakelu, Mantas Wizard V.Kunauskaitę privertė pasirodyti tiesiog iš niekur – šokėja netikėtai pakilo iš prieš tai tuštutėlio buvusio scenoje pastatyto narvo. Nustebinę žiūrovus per kraštus trykštančia energija, itin greitu tempu ir įmantria šokio kompozicija, šokėjai pateikė ir daugiau magiškų triukų – savo grakščia ranka V.Kunauskaitė pasirodymo metu tarsi kiaurai pervėrė Manto juosmenį.

Studijoje susirinkę žiūrovai liko tiesiog pakerėti pasirodymu, tačiau komisija poros darbą įvertino dviprasmiškai.

„Tai tikrai buvo fantastiška. Mantai, buvai tikrų tikriausias Feliksas Šmakovas“, – nuostabos neslėpė komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas. „Pora buvo fantastiška. Moteris buvo fantasiška – temperamentinga ir graži, o vyras dar gražesnis“, – komentavo kviestinė komisijos narė Larisa Kalpokaitė.

Kiek kitokios nuomonės apie šokį buvo kandžioji komisijos narė Edita Daniūtė.

„Visi žinome, kad esi puikus magas, o dalyvavimas projekte – dalis tavo savireklamos, todėl šokio dalis buvo silpnesnė. Tačiau fokusas buvo puikus. Vis dėlto, šįkart pasirodėte silpniau nei praėjusioje laidoje“, – vertinimą išdėstė komisijos narė.

„Pasijaučiau kaip Frankenšteino vestuvėse. Visko buvo labai daug – susegimai, bėgimas... Tai primenė kokį Las Vegaso šou. Kam tai buvo adresuota?“ – pasimetęs klausė kviestinis komisijos narys Žilvinas Grigaitis. Vis dėlto kaip ir L.Kalpokaitė bei J.Smoriginas, Ž.Grigaitis porai skyrė maksimalų dešimties balų įvertinimą, o E.Daniūtė poros pasirodymą įvertino septynetu.

***

Susumavus dviejų savaičių žiūrovų ir komisijos balsavimo rezultatus šeštosios „Šok su manimi“ laidos lyderiais tapo pirmąją vietą užėmę Dalia Michelkevičiūtė ir Olegas Koliakinas. Antroji vieta laidoje teko Justinos Žemaitytės ir Dominyko Vaitiekūno porai, trečiąja vieta tenkinosi Donatas Chlebinskas ir Gintarė Slausgalvienė. Iš projekto negrįžtamai pasitraukti teko mažiausiai žiūrovų ir komisijos narių palaikymo sulaukusiai Daivos Anužytės ir Artūro Kryžiaus porai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius