Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Wizard žada intriguojantį sugrįžimą ant šokių parketo

Prieš tris savaites dėl traumos iš projekto „Šok su manimi“ laikinai pasitraukęs Mantas Wizard gyvena sugrįžimu. Nors gydytojai vaikinui liepė bent mėnesiui šokius pamiršti, iliuzionistas teigia, jog skausmo beveik nebejaučia ir jau pirmadienį ketina grįžti į repeticijų salę.
Mantas Wizard ir Viktorija Kunauskaitė
Mantas Wizard ir Viktorija Kunauskaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Pastaruosius šeštadienius projektą stebėjau sėdėdamas žiūrovų gretose. Su skaudančia širdimi teko priimti gydytojų verdiktą, tačiau dabar visos prognozės mano naudai. Daktarai sako, jog kiekvienas organizmas skirtingi taisosi po tokių traumų, o kadangi dabar jaučiuosi vis geriau, dedu visas viltis jau kitą šeštadienį pasirodyti ant parketo“, – viltingai kalbėjo M.Wizard.

Pasak vaikino, jis jaučia didelį apmaudą, jog dėl pertraukos sustojo jo ir partnerės Viktorijos Kunauskaitės darbas. M.Wizard nerimauja ir dėl gerbėjų, neva pastarieji jau galėjo primiršti porą ir atrasti naujų favoritų. Visgi vėl šokių nuotaikomis gyvenantis projekto dalyvis yra kupinas ryžto ir savo fanams žada intriguojantį sugrįžimą.  „Žiūrovai mane išvys tokį, kokio dar nematė. Galbūt bus ir triukų, bet ketinu save parodyti kiek kitaip. Tikiuosi, jog mano pažadai nenueis šuniui ant uodegos ir neteks vėl atgulti į lovą, nes esu pilnas energijos vėl sugrįžti į šokių aikštelę“, – portalui 15min.lt pasakojo M.Wizard.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius