Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Manto Stonkaus dviračio „vagystę“ organizavo pats aktorius kartu su „Redirected / Už Lietuvą!“ kūrėjais

Praėjusių metų pabaigoje režisieriaus Emilio Vėlyvio filme „Redirected“ nusifilmavęs aktorius Mantas Stonkus pranešė, esą iš jo pavogtas dviratis. Ketvirtadienį dviratis buvo „surastas“, jo „paieškos“ įamžintos butiniame vaizdo įraše. Visa ši „pavogė-surado“ istorija tapo filmo „Redirected / Už Lietuvą!“ reklamine kampanija, žaibiškai išplitusia socialiniuose tinkluose.
Mantas Stonkus ir dingęs jo dviratis
Mantas Stonkus ir dingęs jo dviratis / Žmonės.lt nuotr.

Apie neva pavogtą dviratį, kurį per Kalėdas gavo dovanų iš „Redirected“ komandos, M.Stonkus pranešė po Kalėdų. Jo pasakota istorija byloja, kad dovanotu dviračiu jis nuvažiavęs į Kalvarijų turgų Vilniuje, o grįžęs po apsipirkimo šio neberado. Į policiją aktorius pasakojo nesikreipęs, užtat surasti „niekšus“, iš jo taip akiplėšiškai „pavogusius“ dviratį, ragino socialiniame tinkle. 

Ketvirtadienį internete ėmė plisti vaizdo įrašas, kuriame įamžintos „M.Stonkaus dviračio radybos“: buitiniame daug režisūros nepareikalavusiame filmuke automobiliu važiuodami „netyčia pastebi“ įtartiną dviratį ir mėgina sulaikyti nepraustaburnį ilgapirštį. 

Asmeninio albumo nuotr./Manto Stonkaus pavogtas dviratis
Asmeninio albumo nuotr./Manto Stonkaus pavogtas dviratis

„Pasirodo, mano dviratis – visiškai gyvas ir sveikas, visiškai naujas“, – bendraudamas su Žmonės.lt juokėsi M.Stonkus. Aktorius neslėpė, kad visa „pavogto“ dviračio istorija buvo išgalvota filmo kūrėjų. Ji pasitarnavo kuriant netradicinę „Redirected“ filmo reklaminę kampaniją – žinute apie dingusį M.Stonkaus iš „Redirected“ dovanų gautą dviratį iš aktyviai dalinosi internautai, filmo pavadinimas gausiai ekskaluotas virtualioje erdvėje.

„Stonkus nutarė per lietų su dviračiu nebevažinėti. O, tiesa! jį iš jo juk ir buvo „pavogę“. Dabar Stonkus važinėja su mašina, tai dviratį gali dovanoti. Tikėkimės, mašinos nė vienos iš manęs nepavogs“, – apie kampanijos baigtį kalbėjo aktorius. Dviratį filmo kūrėjai išties žada padovanoti – jį gaus žinute apie vagystę pasidalinęs internautas. 

„Mano dviratį mes atiduosime vienam iš žmonių, kuris socialiniame tinkle pasidalino informacija apie dingusį mano dviratį. Taip jam atsidėkosime už pagalbą“, – sakė M.Stonkus. 

Išvysti, kaip buvo „surastas“ Manto Stonkaus dviratis, galite čia: 

VIDEO: M.Stonkaus dviračio radybos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius