Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantui Kalniečiui gruodį gims dukra

Pirmadienį LNK laida „Kažkas atsitiko” papasakos apie dar nematytą Pasaulio krepšinio čempionato bronzos medalio pusę. Kol visa žiniasklaida fiksavo krepšininkų sutiktuves, laida “Kažkas atsitiko” gavo išskirtinį krepšininkų žmonų interviu. Moterys atviravo, jog net tris savaites jaudinosi, laukė, sirgo ir džiaugėsi dėl savo vyrų.
Delininkaičio žmona Lijana (kairėje) ir Kalniečio – Mingailė Kalnietė (dešinėje)
Delininkaičio žmona Lijana (kairėje) ir Kalniečio – Mingailė Kalnietė (dešinėje) / LNK nuotr.

LNK televizijos išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad Vienintelė Roberto Javtoko žmona Vilma kartu su krepšininkais keliavo į Turkiją. Jai buvo leista gyventi viename viešbutyje ir net viename kambaryje su vyru Robertu! Deja, visiems iki vieno krepšininkams buvo liepta laikytis kuo toliau nuo žmonų, laikytis celibato ir visą energiją išliepti krepšinio aikštelėje.

O štai puikiai Pasaulio krepšinio čempionate pasirodžiusio Manto Kalniečio žmona Mingailė vyro grįžtant su medaliu laukė Lietuvoje. Ir ilgėjosi dvigubai: juk ji jau penktą mėnesį laukiasi judviejų vaikelio. Mingailė išsidavė, jog gruodžio mėnesį jiems turėtų gimti dukrytė. Moteris atviravo, jog Mantas net ir žaisdamas lemiamose varžybose nepamiršta žmonos ir vaikelio: „Po kiekvienų varžybų jis man visada skambino, klausdamas, kaip jaučiuosi, kaip vaikelis. Aš jam sakydavau – „Už tave dar papildomai du kumštukai laikomi”.

Tomo Delininkaičio ir Martyno Andriuškevičiaus žmonos taip pat sirgo už savo vyrus Lietuvoje. Moterys ne tik meldėsi, bet ir traukė iš spintų visus turimus talismanus, kad tik jų vyrai grįžtų su medaliais. “Vaikinai laikėsi prietarų – bandė ir nesiskusti, ir nesikirpti, ir skambint, ir neskambint... Ką darėm, ko nedarėm, vis tiek sekėsi”, – paslaptis išdavė Martyno Andriuškevičiaus žmona Inesa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius