Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantui Wizard LNK orų mergaitė – pati gražiausia moteris

Įvairiose žiniasklaidos priemonėse pasirodžius nuotraukoms, kuriose jauna ir kukli LNK žinių orų mergaitė pozuoja tik su bikiniu, pasipylė ne tik komentarų lietus, bet ir apkalbos, ar dėl tokio Karolinos Liukaitytės elgesio nepavyduliauja jos ilgametis širdies draugas, iliuzionistas Mantas Wizard.
Mantas Wizard ir Karolina Liukaitytė
Mantas Wizard ir Karolina Liukaitytė / 15min.lt fotomontažas

Pasiteiravus nuo rudens šokėjų amato ragausiančio M.Wizard nuomonės apie apnuogintą draugės prisistatymą viename šokių projekto vakarėlyje, iliuzionistas visai nesutrinka. „Ji prieš mane jau penkis metus nusirenginėja, tad nei nustebau, nei priekaištavau. Juk jos tobulas kūnas! Be to, kai kadaise Karolina šoko baletą su trumpučiais sijonukais, dar ne tiek pamatyti buvo galima“, – aiškina M.Wizard.

Pora draugauja jau penkerius metus, tačiau, pasak M.Wizard, meilė ne blėsta, o tik stiprėja.  „Man ji – pati gražiausia moteris! Tarp mūsų yra itin glaudus ryšys. Rodos, kartais tik savaitgaliais išsiskiriame, o mums jau ilgu be viens kito. Santykiai jau toks dalykas... Ir tie penkeri metai taip greitai prabėgo, mes net restorane kaip rimta pora nebuvome“, – pasakoja TV3 projekte „Šok su manimi“ dalyvausiantis iliuzionistas.

Nuo rudens mylimieji trumpam išsiskiria – abu dalyvaus šokių projektuose, tačiau skirtingose televizijose (Karolina dalyvaus LNK projekte „Kviečiu šokti“). Tačiau M.Wizard tikina, kad jokio pavydo dėl laiko, praleidžiamo su šokių partneriais, kol kas tikrai nėra. 

„Aš beprotiškai džiaugiuosi, kad Karolina vėl gali šokti. Jai labai to reikėjo ir tik pažiūrėkite, kaip puikiai ji tvarkosi. Man iki jos dar toli!“ – teigė Mantas.

Inos Puzakinaitės nuotr./Akcijos akimirka
Inos Puzakinaitės nuotr./Mantas Wizard ir Karolina Liukaitytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius