Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mariaus Ivaškevičiaus filme „Santa“ – režisieriaus dukros Majos aktorinis debiutas

Pirmadienio popietę žiniasklaidos atstovams buvo pristatytas naujausias Mariaus Ivaškevičiaus darbas – kino juosta „Santa“. Įdomu tai, kad šiame filme vaidmenį atlieka ir M.Ivaškevičiaus dukra Maja.
Marius Ivaškevičius su dukra Maja
Marius Ivaškevičius su dukra Maja / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Mergaitė atlieka kaimynės dukros Gabrielės vaidmenį ir filme pasirodo vos kelias minutes. Paklausta, ar lengviau vaidinti, kai tėtis režisuoja juostą, Maja visus prajuokino savo nuoširdžiu atsakymu. „Lengviau vaidinti, kai tėtis yra režisierius, tai tiesiog neįmanoma paaiškinti“, – sakė Maja.

Kaip pasakojo režisierius, vienas iš vaikų nepasirodė filmavime, todėl teko griebti kažką iš savo rato. Taip filme atsirado Maja. „Nelabai gerai dėl to jaučiausi, kad mano dukra vaidina mano režisuojamame filme,  todėl nuolat klausiau kitų, kaip ji atrodo prieš kameras, ar viskas gerai, bet visi mane nuramino, kad jai sekasi puikiai“, – juokėsi Marius.

Pirmadienį vykusioje spaudos konferencijoje Sandra Daukšaitė-Petrulėnė po peržiūros nesulaikė ašarų. „Kai mane patvirtino, jaučiausi puikiai, pakiliai, tačiau vėliau supratau, kad nežinau, ką reikės daryti. Nieko nebuvo lengvo, bet nieko nebuvo ir neįmanomo šiame filme. Kai yra noro ir gera energija, tai viskas įmanoma. O kai yra tokia komanda, viskas pavyksta dar geriau“, – pagyrų kolegoms negailėjo aktorė.

Mariaus Ivaškevičiaus dukra Maja
Mariaus Ivaškevičiaus dukra Maja

Apie filmą

Filmo „Santa“ veiksmas vyksta šių laikų Lietuvoje ir Suomijoje. Per Kalėdų atostogas lietuvė Inga (akt. Sandra Daukšaitė-Petrulėnė) su savo septynerių metų sūnumi Vincu (akt. Ovidijus Petravičius) atvyksta į Rovaniemį – miestelį Suomijos šiaurėje – aplankyti Kalėdų Senelio, kuriuo dirbantis Jussi (akt. Tommi Korpela) įsimyli Ingą. Užsimezgęs romanas blaško įsimylėjėlius tarp Lietuvos ir Suomijos. Netikėta dramatiška įvykių eiga įneša radikalių pasikeitimų į visų filmo veikėjų gyvenimus.

VIDEO: Filmo anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius