Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mariaus Jampolskio mylimoji Renata: „Visi labai nori, kad pastočiau ir susituoktume“

Aktoriaus Mariaus Jampolskio (33) mylimoji Renata Uzialkaitė (26), ketvirtadienį pasirodžiusi dizainerės Agnės Kuzmickaitės pavasarinės kolekcijos vaikams pristatyme sukėlė aplinkinių smalsumą – ar tik mergina nesiruošia motinystei?
Renata Uzialkaitė
Renata Uzialkaitė / Gretos Skaraitienės nuotr.

Tarp garsių mamų su vaikais sukiojusis M.Jampolskio mylimoji Renata Uzialkaitė, išgirdusi šį Žmonės.lt klausimą, tik nusišypsojo ir paaiškino, kad ieškojo drabužių savo dukterėčiai. „Matau, kaip visi nori, kad pastotume, susituoktume, tačiau kol kas nieko neplanuojame“, – tikino Renata.

Mergina teigė, kad jai visuomet įdomu pamatyti dizainerių darbus. Be to, pasak pašnekovės, mūsų šalyje kolekcijas vaikams kuria ne dažnas.

Jau po kelių savaičių Renata ir Marius iškeliaus atostogauti į saulėtąją Portugaliją, kur praleis daugiau nei savaitę. „Aš ten jau esu buvęs ir tai yra mano meilės šalis, – Žmonės.lt anksčiau yra sakęs aktorius. – Keliaujame į Lisaboną ir iš ten važiuosime automobiliu vandenyno pakrante. Keliausime kur akys ves, kur norėsis. Vykstame be kelialapio. Mūsų planas – važiuoti, kur akys mato ir daryti tai, ką norim.“

Renata, paklausta, gal Portugalija taps poros sužadėtuvių vieta, sakė, kad kol kas apie tai negalvojanti. „Manau, vien buvimas kartu yra įsipareigojimas“, – neabejojo mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius