Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mariaus Jampolskio šukuosenos laukia pokyčiai – jis vėl bus plikas

Marius Jampolskis net ir vasarą negali atsikvėpti nuo darbų gausybės – darbas darbą veja. Tačiau aktorius tiki, kad jam pagaliau pavyks atrasti laiko pažvejoti plekšnių nuo Palangos tilto. Tiesa, ten jo galite ir nepažinti. Jau netrukus M.Jampolskis ir vėl taps „plikas“.
Marius Jampolskis su drauge Renata
Marius Jampolskis su drauge Renata / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Laukia koncertai su Irūna, koncertai su grupe „Čili‘nam“ (ją sudaro Marius, aktorius Ramūnas Rudokas bei muzikantas ir kompozitorius Stano, – aut. past.), renginių vedimas, vaidyba seriale „Moterys meluoja geriau“, vieno filmo perfilmavimas, bus naujas spektaklis Nacionaliniame dramos teatre, gal pradėsime repetuoti dar prieš atostogas, dar laidos „Pričiupom“ vyksta filmavimai...“, – it žirnius beria M.Jampolskis. Kaip pats jis sako, atostogų neturės, šiltuoju metų laiku šiek tiek pasikeičia tik darbo pobūdis, daugiau veiklos persikelia į pajūrį.

V. Ovadnevo nuotr./Marius Jampolskis
V. Ovadnevo nuotr./Aktorius Marius Jampolskis

„Kadangi bus daugiau veiklos pajūryje, vis tiek pamatai jūrą nors dešimt minučių ir jauties lyg ilsėtumeis. Labai noriu į žvejybą, gal pavyks nueiti ant Palangos tilto ir neskaptuot jame įdubos meškerei, palaikyti ją rankomis ir ištraukti vieną kitą plekšnę“, – sakė M.Jampolskis. Aktorius prisipažino nesąs įgudęs žvejys, bet mėgstantis žvejoti ir turintis keturias meškeres. „Dažniausiai žvejo profesionalumo lygis sprendžiamas pagal meškerių skaičių. Keturios tai jau ne naujokas, bet dar nepamišęs“, – šypsojosi jis.

Teks skustis galvą

Po savaitės ar dviejų M.Jampolskis pasipuoš nauja „šukuosena“. Tiesa, ne savo malonumui, o dėl darbo. „Perfilmuosime vieną Kristinos Buožytės filmo „Aurora“ sceną, dėl to vaikščiosiu plikas vasarą. Dingo filmuota medžiaga, taip būna, kai daug informacijos ir ji kažkur prapuola, išsitrina... Kitiems projektams teks susitaikyti su tokia šukuosena, filmą reikia pabaigti“, – šypsojosi aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius