Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijonas Mikutavičius dainuojantį Saulių Prūsaitį nutildė šūviu: žiūrėkite video

Rudenį startuosiančiam naujam muzikinio projekto „X Faktorius“ sezonui jau ieškomi nauji talentai, todėl vienas iš komisijos narių – Marijonas Mikutavičius – jau dabar jaunimą ragina suskubti į atrankas. Ir ragina ne bet kaip, o originaliu kvietimu, priversiančiu nusišypsoti.
Marijonas Mikutavičius
Marijonas Mikutavičius / Stop kadras

„Gal jums to niekas niekada nesakė, bet kad ir kaip būtų liūdna, gyvenime yra šiokia tokia konkurencija, gyvenimas – varžybos, kurių negali laimėti, jeigu neparodysi, ką tu sugebi. Tu negali būti geras raitelis, jeigu kažkada neužšokai ant pačio greičiausio žirgo, negali būti geras chirurgas, jeigu taip ir neišdrįsai kažko nupjauti su savo skalpeliu, tu negali būti geras artistas, jeigu taip ir neišdrįsai užlipti į sceną. „X Faktorius“ tau duoda galimybę, jis gali būti pradžia“, – vaizdo įraše į potencialius projekto dalyvius kreipiasi M.Mikutavičius.

Video baigiasi gana netikėtai – fone pasigirsta dainininko Sauliaus Prūsaičio daina: staiga M.Mikutavičius išsitraukia šautuvą ir neva nušauna S.Prūsaitį. Tai padaręs atsiprašo už poelgį ir potencialius „X Faktoriaus“ dalyvius darkart paragina išbandyti savo sėkmę ir scenoje užimti „nušauto“ Sauliaus vietą.

„Užlipk į sceną, ateik į „X Faktorių“ ir gal tu dainuosi kaip Saulius Prūsaitis. Bandyk!“ – šypteli M.Mikutavičius.

„X Faktoriaus“ talentų paieška vyks Kauno Akropolyje – gegužės 9 d. 12 val., Vilniaus Akropolyje – gegužės 10 d. 12 val.

 

Marka ir Saulius.

Posted by Marijus Mikutavicius on 2015 m. gegužės 3 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius