Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijonas Mikutavičius: „Nenoriu, kad mano sūnus augtų seminarijos pobūdžio pasaulėlyje“

„Tai buvo tiesiog impulsyvus veiksmas“, – lygiai prieš metus sausakimšoje arenoje vykusį koncertą prisimena Marijonas Mikutavičius. Jo metu atlikėjas su savo gerbėjais pasidalijo žinia, kad jo mylimoji Ieva laukiasi.
Marijus Mikutavičius ir Ieva Daugirdaitė
Marijonas Mikutavičius ir Ieva Daugirdaitė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Džiugi naujiena akimirksniu apskriejo Lietuvą ir tapo pagrindine naujienų portalų žinia. Tačiau tai nebuvo noras pasipuikuoti ar sukelti sensaciją, tiesiog laimė netilpo širdyje ir žodžiai išsprūdo savaime, sako dainininkas.

Ilgus metus Marijonas žiniasklaidos buvo vadinamas svajonių jaunikiu, tad kaskart, jam pasirodžius su nauja mergina, visi viltingai klausdavo – gal tai ta ypatingoji, su kuria jis pagaliau ras laimę? Tačiau merginos keisdavosi, o jaunikis ir toliau įkvėpdavo svajas.

Man atrodo, kad aš neblogas. Ne stebuklas, bet tikrai neblogas.

2014 m. spalį pasklido kalbos, kad atlikėjas neabejingas jaunai drabužių bei aksesuarų dizainerei, stilistei Ievai Daugirdaitei, su kuria kartu nusifilmavo savo dainos vaizdo klipe. Pora jausmus nuo pašalinių slėpė po devyniais užraktais ir tik prabėgus pusmečiui viešai pasidžiaugė savo meile.

„Man atrodo, kad aš neblogas. Ne stebuklas, bet tikrai neblogas“, – į klausimą, ar norėtų tokios antrosios pusės kaip M. Mikutavičius, atsakė pats Marijonas.

Ieva ir Marijonas vis dažniau pasirodydavo viešumoje tvirtai laikydami vienas kito ranką, o šių metų birželį gimė jųdviejų sūnus, kurį laimingi tėvai pavadino Majumi.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Marijus Mikutavičius ir Ieva Daugirdaitė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Marijus Mikutavičius ir Ieva Daugirdaitė

„Man visada atrodė, kad koks skirtumas – mergaitė ar berniukas. Gal kažkur intuityviai vyras galvoja apie berniuką vien todėl, kad jam atrodo, jog su berniuku bus paprasčiau. Jis galbūt turės bendrą kalbą ir žinos, apie ką kalbėti su berniuku. Berniuką gali pamokyti spirti kamuolį, berniuką gali pamokyti sugauti žuvį“, – svarsto M. Mikutavičius.

Džiaugsmu Marijonas ir vėl pasidalijo su gerbėjais socialiniame tinkle parašęs: „Jeigu yra laimė, tai laimė rėkia, seiliojasi ir čepsi“. Ta laimė dainininką aplankė jau sulaukus 45-erių, tačiau, pasak atlikėjo, geriausio laiko susilaukti vaikų tiesiog nėra. Tvirtas pagrindas po kojomis nėra ta sąlyga, kuri leis mažyliui augti laimingam.

„Yra galbūt vienintelis dalykas, kuris gali tave stabdyti. Tai – kad tu jautiesi tiesiog tam dar nepribrendęs, visiškai nepasiruošęs ir tikiesi, kad dar tavimi kažkas pasirūpins, užtuot pats rūpinęsis kitais“, – sako vienas žymiausių Lietuvos atlikėjų.

Dauguma gerų dainininko draugų jau augina vaikus ir net ne po vieną, tad puikiai žino, su kokiais išbandymais dabar susiduria jaunieji tėveliai. Tačiau dalydami patarimus neįkyri.

„Mokome plaukioti po vandeniu, dabar nardo puikiausiai kaip ungurys. Pavyzdžiui, Martynas Starkus patarė, kaip išmokyti sakyti pirmąjį žodį. Jis savo dukroms leisdavo grupės „Motorhead“ dainas ir jų pirmas žodis buvo „motorhead“, o ne „mama“ arba „tėtis“. Tai aš savo sūnui leidžiu grupės AC/DC dainų, kad jo pirmas žodis būtų „AC/DC“. Tokiais patarimais mes, aišku, dalijamės“, – juokauja M. Mikutavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius