Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijonas Mikutavičius papasakos apie gerbėją, besivaikiusią jį po naktinį Vilnių

Žiniasklaidoje ir pramogų pasaulio kuluaruose iki šiol netyla kalbos apie neseniai nuskambėjusį skandalą, kai mergina, vardu Gintarė, apkaltino Deividą Zvonkų išprievartavimu.
Marijonas Mikutavičius
Marijonas Mikutavičius. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kiekvieną kartą į dienos šviesą kyla naujos istorijos detalės ir naujos įvykio versijos. Viena jų – paslaptingoji Gintarė galėjo būti Deivido gerbėja, siekusi jam atkeršyti, nemėgusi jo žmonos Natalijos Zvonkės ir galiausiai norėjusi pasipelnyti.

Tokių istorijų, kai žvaigždžių gerbėjai iš meilę prisiekinėjančių tampa persekiojančiais ir grasinančiais įkyruoliais, pramogų pasaulyje nestinga. Kaip toli gali nueiti savo artistą dievinantys žmonės, TV3 pokalbių laidoje „Be grimo” pasakos Marijonas Mikutavičius, prisipažindamas, kad kartą nuo gerbėjos jam teko sprukti net pažeidinėjant Kelių eismo taisykles. Istorija, privertusi Marijoną pasijusti veiksmo filmų herojumi, pralinksmins visus studijos svečius.

„Aš į kairę, ir persekiojanti mašina į kairę, aš į dešinę, ir ji į dešinę. Įvažiavau į kažkokį kiemą, užgesinau automobilio šviesas ir rūkau, laukiu kas toliau bus...” – istoriją šio pirmadienio vakarą 19.40 val. atskleis Marijus.

Viena garsiausių šalyje gerbėjų jau seniai laikoma dainininką Radži pamėgusi Raisa Šarkienė laidoje tikins, nematanti nieko blogo, kad dainininku žavisi ir rodo jam dėmesį, o prireikus ir gina jį, kartais net radikaliais būdais.

„Visą jaunystę norėjau pati tapti garsi, žymi aktorė arba dainininkė. Radži yra lyg mano svajonių išsipildymas”, – prisipažins Raisa.

Moteriai atrodys nesuprantami garsenybių skundai jiems dėmesį rodantiems gerbėjams. Raisa savo aštrią nuomonę išsakys ir grupės „Yva“ narei Kristinai Ivanovai, papasakojusiai apie įkyrų ir agresyvų gerbėją, kurio dovanas pakeitė grasinimo laiškai. Laidoje Kristina atstovaus ir savo seseriai bei jos vyrui Natalijai ir Deividui Zvonkams, dėl klampios istorijos šiuo metu vengiantiems rodytis viešumoje. Merginai atrodys įmanoma versija, kad jos svainiui kaltinimus išprievartavimu metusi mergina tiesiog yra nedorų tikslų siekianti jo gerbėja.

Visai kitokią istoriją papasakos Džordana Butkutė, į studiją atvykusi su savo prisiekusiu gerbėju Kęstučiu. Šis drąsiai prisipažins: „Aš sveikai nesveikas gerbėjas.”

Kaip toli gali nueiti populiarius atlikėjus dievinantis žmogus, kur baigiasi riba tarp „normalaus“ gerbėjo ir liguisto susižavėjimo, pirmadienį, spalio 5 dieną 19.40 val. TV3 pokalbių laidoje „Be grimo“ svarstys garsiausios Lietuvos žvaigždės ir garsiausi žvaigždžių gerbėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius