-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijonas Mikutavičius savo gerbėjams Londone siunčia vaizdo sveikinimą

Marijono Mikutavičiaus gerbėjai iš Lietuvos siunčia audringus sveikinimus dainininko gerbėjams Didžiojoje Britanijoje. Taip galima pavadinti spontanišką akciją, kuri buvo nufilmuota kovo 11 dieną sostinės Kongresų rūmuose. „Londone! Jus sveikina Vilnius!“ – skambant kūriniui „Ar mylit ją jūs?“ priedainio žodžius netikėtai pakeitė ir keliskart suskandavo M.Mikutavičius.
Marijonas Mikutavičius
Marijonas Mikutavičius / BFL/ Vytenio Jurevičiaus nuotr.

Pilnutėlė gerbėjų salė audringai sureagavo į šią dainininko frazę. Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną įvykęs solinis Marijono ir grupės koncertas Vilniuje tapo savotiška generaline repeticija prieš kovo 25 dieną vyksiantį grandiozinį jo koncertą Londone „HMV Forum“ salėje.

„Buvo maloniai netikėta sulaukti tokio stipraus  palaikymo iš salės. Vėliau pamaniau – kiekvienas ten buvęs, taip pat ir aš,  turi draugų, giminių, kaimynų ar bent pažįstamų, kurie šiuo metu gyvena Anglijoje, todėl galima sakyti sveikino savus. Juolab kad buvo Kovo 11-oji.  Diena,  per kurią lietuviai gavo galimybę laisvai keliauti po pasaulį. O kad ir kur bebūtume, mes vis tiek savo Lietuvą mylime. Būdami toli nuo jos kartais net labiau nei čia gyvendami“, – po koncerto sakė M.Mikutavičius.

Kovo 25 dieną Londone jis akis į akį susitiks  „su Lietuva ne Lietuvoje“. „Žinote, jaudinuosi labiau nei man įprasta prieš didelį koncertą ir labai visų laukiu“, – prieš išskirtinį savo pasirodymą Londone sakė M.Mikutavičius.

Koncertas „Aš tikrai myliu Lietuvą“ pretenduoja tapti didžiausiu kada nors užsienyje surengtu soliniu dainininko iš Lietuvos pasirodymu. Londono „HMV Forum“ salė talpina daugiau nei 2000 žiūrovų. Dviejų valandų  koncerte skambės visi garsiausi M.Mikutavičiaus kūriniai: „Trys milijonai“, „Nebetyli sirgaliai“ “, „Pakeliui namo“, „Ar mylėsi tu mane“, „Ar mylit ją Jūs“ ir t.t. 

Dainininkas  į  Didžiąją Britaniją atvyksta drauge su profesionalių muzikantų  komanda. Koncertui taip pat rengiamos specialios techninės sąlygos – papildoma garso ir šviesos technika. „Noriu ne tik audringo, bet ir techniškai tvarkingo pasirodymo. Čia ne vieta pigiam variantui, kur šviečia viena lempa ir stovi dvi kolonėlės“, – sako Marijonas.

VIDEO: Kovo 11 d. Marijonas Mikutavičius „Londone, jus sveikina Vilnius"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius