Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijonas Moters dienos proga sveikina tik mamą

Sutapimas ar ne, tačiau kelis mėnesius nuo scenos ilsėjęsis ir vien mokslams laiką skyręs Marijus Mikutavičius (liaudyje – tiesiog Marijonas) Moters dienos išvakarėse grįžta į sceną. Atlikėjas su grupe kovo 7 dieną surengs grandiozinį pasirodymą uostamiestyje, Klaipėdos koncertų salėje.
Marijonas Mikutavičius
Marijonas Mikutavičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Dainininkas juokauja, kad pirmą kartą nuo vaikystės turės progą pasveikinti ne vieną, o daug moterų.

„Na, aš gimęs dar tais laikais, kai Tarptautinė moters diena buvo švenčiama masiškai. Atsimenu, kad vasario 23 dieną klasės draugės mus, berniukus, sveikindavo su vyrų diena, kuri iš tiesų buvo Armijos diena. O mes joms atsilygindavome tuo pačiu per Kovo 8-ąją. Jei gerai pamenu,  susimesdavome ir pripirkdavome tulpių, kokių širdelių prikarpydavome. Kai gerai pagalvoji, tai nei mes vyrai tada buvome, nei jos – moterys. Tiesiog vaikai“, – šmaikštauja atlikėjas.

Studijuodamas universitete žurnalistiką, Marijonas kurso draugių nebesveikino, mat tuo metu Tarptautinė moters diena imta laikyti svetima, tarybine švente. Ir dabar ši šventė jam kelia įtarimų, nors tą dieną, kaip ir per Motinos dieną, Marijonas važiuoja pas mamą su gėlėmis ir dovanomis: kumštinių pirštinių pora, kvepalų buteliuku ar gera knyga.

„Tiesą pasakius, man atrodo, kad tų švenčių yra per daug. Moksleivių, Žemės ir dar šimtai kitokių dienų. Na, bet moterys – jautrios būtybės. Joms niekada dėmesio nebūna per daug“, – šypteli atlikėjas.

Marijono ir grupės koncertas kovo 7 dieną vyks Klaipėdos koncertų salėje. Bilietus galima įsigyti www.bilietai.ltir Bilietai.lt kasose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius