Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijus Mikutavičius: „Mantas Petruškevičius – būsima Lietuvos elito pažiba“

Šią savaitę „Nuodėmių dešimtuke“ karaliaus Lietuvos elitas – turtingi, žinomi ir populiariausiuose žurnalų viršeliuose besipuikuojantys žmonės. Kas mūsų šalyje yra tikroji aukštuomenės grietinėlė?
Mantas Petruškevičius
Mantas Petruškevičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Čia tie visi, kurie yra pamiršti ir nepatenka į populiariuosius leidinius“, – vienareikšmiškos nuomonės laikosi dainininkas ir naujojo TV3 šou „100 000 € grynais“ vedėjas Marijus Mikutavičius. Svajonių jaunikis sako nepriskiriantis savęs elito gretoms, tačiau tikisi, kad gal prieš mirtį ir jis pateks į išrinktųjų ložę.

Asta Valentaitė, Inga Paksaitė-Stumbrienė, Agnė Jagelavičiūtė, Mantas Petruškevičius, Daina ir Antanas Bosai, Natalija ir Danielius Bunkai, Kristina Kaikarienė – ar kaip tik jie ir yra Lietuvos elitas?

„Man neapsiverčia liežuvis Astos Valentaitės vadinti elito atstove“, „Ne, Antanas Bosas nėra iš Lietuvos elito“, „Prieš pusę metų Danielius Bunkus buvo niekas“, „Agnė Jagelavičiūtė yra absoliutus pridėtinės vertės nulis“, – vieną po kito pramogų ir verslo pasaulio išrinktuosius negailestingai vertins žurnalistas ir stiliaus ekspertas Giedrius Drukteinis.

Kita vertus, prabangiuose vakarėliuose besilankančio ir glamūriniuose žurnalų viršeliuose besipuikuojančio Manto Petruškevičiaus atžvilgiu G.Drukteinis bus kur kas palankesnis: „Kol kas Mantas nėra elito atstovas, bet po penkerių metų tikrai gali juo tapti.“

Tuo įsitikinęs ir M.Mikutavičius: „Petruškevičiaus santūrumas, elgesio manieros, tariamos frazės rodo – jis būsima Lietuvos elito pažiba.“

„Nuodėmių dešimtukas“ – ketvirtadienį, liepos 28-ąją, 20.00 val., per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius