Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijus Mikutavičius savo patirtį pirmą kartą perduos scenos naujokams

Jau liepos 13-ąją muzikinis projektas „X Faktorius“ kviečia čiupti paskutinę suteiktą galimybę patekti į antrąjį projekto sezoną. Tai paskutinė perklausa prieš pasirodant projekto teisėjų ketvertui. Visai nesenai „X Faktoriaus“ gerbėjai ir svajojantys į jį patekti sužinojo, kas tapo projekto naujojo sezono teisėjais ir būsimais dalyvių mentoriais.
Marijonas Mikutavičius
Marijonas Mikutavičius / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Šiais metais TV3 projektui „X Faktorius“ diriguos Rūta Ščiogolevaitė, Saulius Prūsaitis, Saulius Urbonavičius-Samas ir Marijus Mikutavičius. Projekto dalyvius jie ne tik vertins, bet ir su jais dalinsis savo patirtimi.

„Pats Mikutavičius gali būti tavo mokytoju!“ – sako projekto prodiuseris S.Urbonavičius-Samas. Vienas populiariausių Lietuvos dainininkų, dainų autorių, laidų vedėjų, geidžiamiausiu visų laikų jaunikiu tituluojamas M.Mikutavičius ne tik sės už spindinčiojo „X Faktoriaus“ teisėjų stalelio, bet ir taps dalyvių mokytoju, vesiančiu juos į pergalę.

„Ypač turėtų suklusti rokui neabejingas jaunimas. Ne kasdien pasitaiko proga dirbti su Marijum“, – tikina pirmajame projekto sezone pergalę pasiekti Giedrei Vokietytei padėjęs Samas, šiais metais turėsiantis projekte kautis su išties nemenku varžovu.

Savitas, kūrybiškas, nuolat randantis kelią į klausytojų širdis, daugybės hitais tapusių dainų autorius Marijus su savo auklėtiniais pretenduoja gerai „duoti į kaulus“ varžovams – muzikos profesionalei Rūtai, moderniajam Sauliui bei scenos chuliganui Samui.

Tie, kurie nori kopti į šlovės Olimpą lydimi Marijaus, liepos 13-ąją, 12.00 val. laukiami Vilniuje „Forum Palace“. Tai paskutinė galimybė patekti į projekto „X Faktorius“ antrąjį sezoną.

„X Faktorius“ – jau greitai tiesiogiai tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius