Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marina Bui vėl neatvyko liudyti prostitucijos byloje, teisėja jai skyrė areštą

Ketvirtadienio rytą Vilniaus apygardos teisme dar kartą buvo atversta baudžiamoji byla, kurioje Marta Kulikauskaitė yra kaltinama prostitucija ir pelnymusi iš kito asmens. Bylą nagrinėjanti teisėja Regina Pocienė jau ne pirmą kartą bandė apklausti buvusią grupės „Olialia pupytės“ atlikėją Mariną Bui, kuri yra kviečiama liudyti dėl kelionės į Šveicariją.
Marina Bui
Marina Bui / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

M.Bui teisme ketvirtadienį ir vėl nepasirodė. Anot teismo sekretorės, M.Bui buvo informuota apie posėdį ir jai buvo įteiktas šaukimas į teismą.

Policijos pareigūnai teismui yra nurodę, kad su M.Bui susisiekė telefonu, ji žinojo apie posėdį. Su buvusia „Olialia pupytės“ atlikėja portalui Žmonės.lt nepavyko susisiekti – moteris buvo išjungusi telefoną.

Marta Kulikauskaitė
Marta Kulikauskaitė

Prokurorai kaltina M.Kulikauskaitę dėl pelnymosi iš prostitucijos, mat ji Lietuvoje surasdavo merginų, kurios vykdavo į įvairias Vakarų Europos šalis linksminti verslininkų, o joms už tai buvo sumokama.

Į bylos svarstymą atvykusi M.Kulikauskaitė sulaukė didelio žiniasklaidos dėmesio, tačiau moteris nuolat dangstė veidą ranka, slėpė jį po kepuraite, be to buvo užsidėjusi peruką. Marta Kulikauskaitė žurnalistams nieko nekomentavo.

Baudžiamojoje byloje liudyti buvo iškviesta ir M.Kulikauskaitės mama. Išėjusi iš posėdžių salės, moteris dangstė savo veidą.  „Čia klaida ir provokacija“, – teigė ji.

Marinai Bui skirtas areštas

„Bauda M.Bui nebuvo skirta, nes dar nėra aišku, ar tikrai jai buvo perduotas šaukimas į teismą. Kitą kartą ją turės atvesdinti policija, jei, aišku, ji nepasislėps“, – po uždaro posėdžio portalui Žmonės.lt teigė prokuroras Antanas Gubista.

Tačiau teisėja Regina Pocienė ketvirtadienį skyrė Marinai Bui areštą iki birželio vidurio, kuomet numatytas kitas teismo posėdis.

„Nutartis apie areštą per septynias dienas gali būti skundžiama Vilniaus apygardos teismui, kuriame ir yra nagrinėjama baudžiamoji byla. Jei M.Bui pateiks reikalingus dokumentus, jos arešto terminas gali būti sutrumpintas, – portalui Žmonės.lt sakė teisėja Regina Pocienė. – Ši bausmė buvo skirta už tai, kad M.Bui negerbia teismo: ji gavo šaukimą į posėdį, nes pati jį atvyko ir atsiėmė, tačiau nepasirodė ketvirtadienį. Jei per 7 dienas M.Bui neapskųs nutarties, ji bus suimta ir uždaryta į areštinę.“

Apie šią nutartį pranešta policijos pareigūnams, kurie teismo posėdžių vengiančią M.Bui turės sulaikyti.

M.Kulikauskaitė: „Ši byla yra klaida“

M.Kulikauskaitė po posėdžio ir toliau nebuvo linkusi bendrauti su žurnalistais. „Ši byla yra klaida“, – tvirtino kaltinamoji. Moteris piktinosi, kad ją fotografuoja ir rėžė: „Ko jūs man neduodate ramybės? Geriau eitumėte žvaigždes fotografuoti.“

Ikiteisminio tyrimo metu Marina Bui pareigūnams yra pasakojusi, kad vieno vakarėlio metu susipažino su M.Kulikauskaite, ji vėliau pasiūlė vykti į užsienį gerai praleisti laiko.

Moteris atviravo, kad su kitomis merginomis 2009 ar 2010 m. buvo išskridusi į Ženevą (Šveicariją) ir dalyvavo viename vakarėlyje, tačiau prisipažino, kad nežinojo apie merginų teikiamas seksualines paslaugas. M.Bui pareigūnams pasakojo, kad kelionės metu niekas jai nepateikė jokių intymaus pobūdžio pasiūlymų, o ir iš kaltinamosios M.Kulikauskaitės ji negavo jokių pinigų.

M.Bui popietę leido kavinėje su bičiule

Visą pusdienį M.Bui telefonas buvo išjungtas ir susisiekti su ja buvo neįmanoma. Tačiau moteris popiet buvo pastebėta viename sostinės prekybos centrų, kavinės terasoje, kur leido laiką su drauge. Portalo Žmonės.lt paklausta, kodėl nepasirodė teismo posėdyje, M.Bui atsakė: „Nenoriu apie tai kalbėti. Prašome negadinti man popietės“. Paklausta, ar ketina dalyvauti kitame posėdyje, Marina nebuvo kalbi ir atsitvėrė tylos siena.

Marta Kulikauskaitė
Marta Kulikauskaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius