Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Gelažnikas: „Reikalausiu, kad iš to „gydytojo“ atimtų licenciją“

Marius Gelažnikas ir jį operavęs chirurgas pradės teismų maratoną. Pirmadienį Vilniaus pirmajame apylinkės teisme turėjo būti nagrinėjamas chirurgo Kęstučio Blizniko prašymas iškelti bylą verslininkui dėl šmeižto. Chirurgas jam padarytą neturtinę žalą įvertino 100 tūkst. Lt, tačiau M.Gelažnikas į teismą neatvyko.
Marius Gelažnikas
Marius Gelažnikas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip 15min.lt sakė Vilniaus miesto 1-ojo apylinkės teismo atstovas ryšiams su žiniasklaida ir visuomene Audris Kutrevičius, verslininkas nepasirodė, nes jam kvietimas į teismą nebuvo įteiktas. Apie teismo posėdį nieko nežinojęs tvirtino ir pats M.Gelažnikas. „Visą laiką būnu Vilniuje, dirbu. Niekur nebuvau išvykęs, tai gal paskambintų, praneštų“, – svarstė jis. Išgirdęs iš žurnalistų, kad jo šundaktariu ir kitais žodžiais pavadintas chirurgas kreipėsi į teismą ir sieks gauti 100 tūkst. Lt, verslininkas negailėjo ironijos ir vis kartojo, kad tai „anekdotas“.

„Kaip gali žmogus, neturintis kompetencijos, pasakytą tiesą laikyti įžeidimu? Jis gal visai... Koks gi įžeidimas – jei viskas užrašyta, yra dokumentai. Aš ką, šiaip sau į Vokietiją gydytis skridau? Yra nufotografuota viskas, užrašytos keturių garsių mikrochirurgų išvados ir prieš tai atliktos „operacijos“ vertinimas“, – sakė M.Gelažnikas ir pridūrė, kad dėl netinkamo mediko darbo jau pradėtas auditas.

Anksčiau M.Gelažnikas minėjo, kad Vokietijoje turėjo išleisti apie 50 tūkst. Lt „šiurkščiai mediko klaidai atitaisyti“, o dabar tikino, jog pinigų prisiteisti iš K.Blizniko neketina – jis „atims daugiau“. „Jis turės atsilyginti kur kas daugiau: reikalausiu, kad iš jo atimtų licenciją ir nebegalėtų nugydyti kitų žmonių“, – ryžtingai kalbėjo verslininkas.

A.Kutrevičiaus teigimu, kitas posėdis dėl K.Blizniko M.Gelažnikui pateiktų kaltinimų turėtų vykti birželio 17-ąją, iki tol tikimasi verslininkui įteikti šaukimo į posėdį dokumentus.

M.Gelažnikui bėdos dėl rankos prasidėjo praėjusių metų pabaigoje, kai per vieną vakarėlį stiklu prasipjovė piršto pagalvėlę, o po operacijos Lietuvoje teko kreiptis į Vokietijos medikus.

Pirmadienį portalui 15min.lt nepavyko susisiekti su chirurgu K.Blizniku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius