Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marius Repšys pirmąjį vaidmenį teatre gavo žinomą scenografą pasiuntęs „ant trijų raidžių“

Mylimi Lietuvos aktoriai gali papasakoti daugybę įdomių istorijų iš teatro užkulisių. Vienas jų – Marius Repšys, kuriam, kad gautų vaidmenį Oskaro Koršunovo spektaklyje „Išvarymas“, reikėjo pasiųsti scenografą „ant trijų raidžių“.
Marius Repšys
Marius Repšys / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„VIDO VIDeO“ laidoje per LNK svečiavosi mylimi scenos žmonės – aktoriai Larisa Kalpokaitė, Marius Repšys, dainininkai Monika Marija ir Justinas Jarutis.

Aktorė Larisa Kalpokaitė, kalbėdama apie savo karjerą teatre, juokavo, kad aktoriai turi savo amžiaus kategorijas. Žinoma aktorė sakė, kad dabar ji – močiučių kategorijoje.

Asmeninio albumo nuotr./Larisa Kalpokaitė
Asmeninio albumo nuotr./Larisa Kalpokaitė

„Seniau buvau meilužių, dabar – močiučių. Iš tiesų, manau, kad būti močiute man visai tiktų, labai laukiu anūkų”, – atviravo L.Kalpokaitė.

Laidoje aktorius Marius Repšys pasakojo netikėtą savo karjeros pradžią teatre, rašoma televizijos pranešime spaudai.

„Vyksta pirmoji atranka pas režisierių Oskarą Koršunovą, kastingas į spektaklį „Išvarymas”. Sėdi gerbiamas režisierius Oskaras Koršunovas. Pavargęs. Aš ateinu, jis paklausia pavardės. Sakau, kad esu Repšys. Tada jis susiranda mano pavardę sąraše ir rodydamas į kitą žmogų klausia: „Ar matai tą bičą”? O tas bičas – turbūt geriausias Lietuvos scenografas Gintaras Makarevičius. Koršunovas man sako: „Pasiųsk tu jį „ant trijų raidžių”.

Aš pažiūrėjau į jį ir sakau: „Žinai ką, Makarevičiau, eik tu…“. Ir tada Oskaras Koršunovas prie mano pavardės uždėjo pliusiuką. Nustebęs paklausiau: ar jau viskas? Man buvo pasakyta, kad esu laisvas. Vaidinti nieko nereikėjo, bet gavau pagrindinį vaidmenį.“

LNK nuotr./Marius Repšys
LNK nuotr./Marius Repšys

Kaip vieną linksmiausių istorijų savo karjeroje Marius Repšys prisiminė repeticiją su garsia scenos primadona iš Amerikos.

„Buvo tokia scena, kai man reikėjo 5 minutes kabėti aukštyn kojomis su stringais. Nusileidžiu aš po kabėjimo, ji prieina ir sako: „Nice tattoo“. O priėjęs kolega sako: pažiūrėk žemiau. Žiūriu, o man per tuos stringus viskas iškritę kabo...”, – smagiais scenos prisiminimais dalijosi M.Repšys.

Apie pačias netikėčiausias situacijas scenoje, apie tai ko nežino ir nemato žiūrovai, apie patirtas traumas ir kolegų krečiamas šunybes – laidoje „VIDO VIDeO“ šią pirmadienio pavakarę,17.30 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius