Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marius Repšys su 8-mete dukra įrašė dainą: „Norėčiau, kad ji kurtų kuo daugiau“

Aktorius Marius Repšys pristatė dainą, tačiau ji – kiek kitokia nei prieš tai buvusios. Paskutinioji buvo įrašyta drauge su 8-mete dukrele Greta Repšyte, kuriai tai buvo išties svarbus įvykis.
Marius Repšys su dukra
Marius Repšys su dukra / Asmeninio albumo nuotr.

„Dainos instrumentuotę radau „Youtube“ ir ją nusipirkau. Rašiau tekstą, dainavau, repavau, o mano dukra šalia stovėjo ir taip pat pradėjo dainuoti. Tada aš jai sakiau: gal nori įsirašyti kartu?“ – apie tai, kaip gimė idėja bendradarbiauti būtent su dukra, 15min pasakojo M.Repšys.

Tiesa, anot aktoriaus, rezultatas kuriant dainą nebuvo svarbiausias – kur kas svarbiau buvo dukrai parodyti dėmesį.

Mariaus Repšio ir Gretos Repšytės daina „Virš debesų“:

VIDEO: Vandalaz feat Greta Repšytė Virš debesų

„Man buvo iš tikrųjų svarbu kartu praleisti laiką, parodyti, kaip yra įrašinėjama studijoje. Mes kartu taip ir padarėme. Ir tikrai gerai kartu praleidome laiką, kas man yra daug svarbiau nei pati daina“, – kalbėjo M.Repšys.

Darbas tikrai nenuėjo veltui – pasak aktoriaus, mergaitę rezultatas labai pradžiugino – ji davė „Virš debesų“ paklausyti bendraklasiams, o šie palankiai įvertino tokią muzikinę išraišką.

Jautri daina sužavėjo ir M.Repšio artimuosius, o bene labiausiai – internautus.

„Kiek tikrinau „Youtube“, peržiūrų ten nėra daug, bet komentarai buvo dauguma teigiami. Gal dėl to, kad su dukra, gal dėl to, kad tai yra asmeniškai jautru, gal nedrįsta, kaip sako liaudis, heitinti“, – šmaikštavo vyras.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Marius Repšys su žmona Vaida
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Marius Repšys su žmona Vaida

Tikisi bendradarbiauti su dukra ir daugiau

M.Repšys, rodos, užsidegęs kalbėjo apie tai, kad norėtų, jog šis bendras šeimyninis darbas nebūtų paskutinis.

„Daina gimė spontaniškai, bet aš labai norėčiau, kad ateityje išleistume dar ne vieną muzikos kūrinį. Labai norėčiau, kad ji kurtų kuo daugiau, nes kūryba, bent jau man taip atrodo, yra viena gyvenimo briaunų, kuri nuspalvina kasdienybę“, – nuomone dalijosi aktorius.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Marius Repšys
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Marius Repšys

M.Repšys taip pat pastebėjo, jog ateities planams pagelbėtų ir anksti pastebėtas Gretos muzikinis talentas.

„Ji yra labai muzikali. Nuo šių metų mes ją leidome į muzikos mokyklą, į dainavimą“, – pasakojo aktorius. Vyras prisipažino, kad net ir kurdamas dainą jis įsivaizdavo dukros balsą.

„Priedainis melodiškai iš tiesų nėra labai sudėtingas – jis yra labai paprastas. Man pačiam gal trūksta muzikalumo, kad padaryčiau ką nors įdomiau, bet tame paprastume, man atrodo, kažkas gali gimti. Aš tikiuosi, kad ji aplenks mane savo gebėjimais“, – lūkesčius Gretai išreiškė M.Repšys.

Galbūt tai ir nebus labai sudėtinga – šiuo metu šeimoje tikrai neretai nuskamba muzikos garsai. Kartkartėmis prie fortepijono prisėda pats Marius ir tikisi, jog vaikai tai matys ir įsisavins.

Asmeninio albumo nuotr./Marius Repšys su dukra
Asmeninio albumo nuotr./Marius Repšys su dukra

„Labai norėčiau, kad jie turėtų muzikinį išsilavinimą. Aišku, jeigu jie to norės, – su šypsena priduria jis. – Manau, kaip žmogui, kaip asmenybei, yra labai svarbu lavinti muzikinius gebėjimus, skaityti poeziją, lavinti kūną ir loginį mąstymą. Turbūt galima būtų pasakyti, kad tai toks platoniškas reikalas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius