Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Martynas ir Rusnė Kavaliauskai apie bendrą gyvenimą: „Po vestuvių dar nė karto nesusipykom“

Šeštadienio rytą televizijos žiūrovai vėl kelsis kartu su nuotaikinga ir azartiška kulinarine pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. Šįkart samčius surems šeimyninis duetas – tai dainininkas Martynas Kavaliauskas ir jo žmona Rusnė.
Martynas ir Rusnė Kavaliauskai
Martynas ir Rusnė Kavaliauskai / Asmeninio albumo nuotr.

Tik vasarą atšokę savo vestuves laidoje jie dalinsis prisiminimais apie judviejų pažintį, pasakos, kaip pasikeitė jų gyvenimas po tuoktuvių. Tačiau draugai namuose, o azartiškose varžytuvėse – tikri konkurentai, kurių gamintus patiekalus įvertinti teks Martyno jaunėlei sesei Ievai.

Laidoje Martynas ir Rusnė Kavaliauskai pasakos, kad jie vis dar gyvena medaus mėnesio nuotaikomis. Anot poros, po vestuvių jie dar nė karto nebuvo susipykę, tačiau azartiška dvikova virtuvėje visada sužadina norą nugalėti bet kokia kaina.

Studijoje bus pagaminti du patiekalai, idealiai tinkantys artėjančių švenčių stalui. Martynas, padedamas laidos vedėjos Ilonos Juciūtės-Čibirkienės, gamins bulvių krepšelius su silke ir mėtomis, o Rusnė, kartu su „Kamado Bono“ griliaus šefu Vadimu Amosovu, keps tradicinį kolumbietišką patiekalą lomo al trapo, arba kitaip –jautienos nugarinę ant laužo.

Asmeninio albumo nuotr./Martynas Kavaliauskas ir Rusnė Jankauskytė
Asmeninio albumo nuotr./Martynas Kavaliauskas ir Rusnė Jankauskytė

Martynas – ne tik charizmatiškas ir žavingas vyras, bet ir talentingas, itin užimtas dainininkas bei aktorius. Šiuo metu žinomas vyras yra pačiame koncertinio turo su Šiaulių bigbendu įkarštyje.

„Pirmasis mano pasirodymas televizijoje ir karjeros bei sėkmės pradžia turbūt prasidėjo nuo „X faktoriaus“ projekto“, – laidoje savo populiarumo kelią prisimins žinomas vyras.

Kaip laidos vedėjai pasakos Martynas, artimiausias žmogus ir patarėja visais gyvenimo klausimais jam yra žmona Rusnė. Komunikacijos specialistė vadovauja renginių ir koncertų organizavimo įmonei, todėl šalia vyro ji ne tik namuose, bet ir darbe.

Jurgitos Lukos nuotr./Martynas Kavaliauskas ir Rusnė Jankauskytė
Jurgitos Lukos nuotr./Martynas Kavaliauskas ir Rusnė Jankauskytė

Tiek Rusnė, tiek Martynas laidoje „Virtuvės istorijos“ pasakos, kad po vasarą įvykusių tuoktuvių jų gyvenime visiškai niekas nepasikeitė. Maža to, po vestuvių jiedu dar nei karto nebuvo susipykę!

„Po vestuvių medaus mėnesį nukėlėm rudeniui, nes vasara, kaip ir įprasta dainininkams, buvo labai užimta. Tačiau prieš žiemos renginių sezoną spėjome pailsėti išties puikiai. Be to, po vestuvių mes dar nė karto nebuvom susipykę“, – laidoje pasakos Rusnė.

Nepaisant atvirų pokalbių ir net serenadų, laidos herojų laukia kulinarinis teismas, kurio teisėjo kėdę šį šeštadienį užims jaunėlė Martyno sesuo Ieva Kavaliauskaitė, gyvenanti Kinijoje.

„Labai pasiilgstu lietuviškos virtuvės. Kinijoje labai sunku rasti reikiamų produktų, jog galėtum pats pasigaminti, todėl kai grįžtu namo, mama sočiai viskuo vaišina. O koks brolis yra Martynas? Jis be galo rūpestingas, visada susirašom, bendraujam, jis nuoširdžiai teiraujasi, kaip man sekasi“, – apie santykius su broliu pasakos Ieva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius