Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Martynas Kavaliauskas su mylimąja Rusne domėjosi vestuvių tendencijomis: yra sukurpę planą

Nenumaldomai artėjant naujam vestuvių sezonui, „Čiop Čiop“ kulinarijos studija Kaune sukvietė įsimylėjusias poras bei garsias vestuvių organizatores į smagų, jau kasmetiniu tampantį vestuvinių tendencijų vakarėlį. Susibūrimo nepraleido ir dainininkas Martynas Kavaliauskas (25) su savo mylimąja Rusne Jankauskyte.
Martynas Kavaliauskas ir Rusne Jankauskytė
Martynas Kavaliauskas ir Rusnė Jankauskytė / Aliaus Koroliovo/15min nuotr.

Vestuvinių tendencijų vakarėlyje visos kalbos sukosi apie vestuves. Čia buvo pristatomos gastronominės naujienos, šventinio dekoro, floristikos idėjos.

Itin akylai viskuo iš eilės čia domėjosi dainininkas M.Kavaliauskas ir jo mylimoji R.Jankauskytė. 15min kalbintas M.Kavaliauskas sakė, kad renginyje visų pirma apsilankė dėl verslo intereso, tačiau kas ten žino – gal greitai ir savo mylimajai tekėti pasiūlys.

„Šiuo metu kartu su Rusne vestuvių tendencijomis domimės labiau iš organizacinės pusės. Žinoma, galbūt yra planų ir apie savo pačių vestuves. Visgi šiuo metu čia esame dėl minčių apie verslą“, – sakė dainininkas.

Martynas Kavaliauskas
Martynas Kavaliauskas

Pasirodo, kartu su savo išrinktąja jis mielai užsiimtų vestuvių planavimu. Ne savų, bet kitų žmonių, – nori kibti į vestuvių planavimo verslą.

„Pats dažnai dalyvauju vestuvėse – koncertuoju. Esu matęs daug švenčių, mačiau, kaip jos planuojamos, kaip jos vyksta. Kartu su Rusne manome, kad vestuvių planavimas galėtų būti vienas iš mūsų verslų“, – sakė Martynas.

Jis pridūrė, kad jeigu tik kas norėtų, vestuves dainininkas su savo išrinktąja dar ir šiai vasarai galėtų suplanuoti, – reikia tik užsakymo.

Rusnė Jankauskytė
Rusnė Jankauskytė

„Nežinau, ar dar yra tokių porų, kurios ketina tuoktis vasarą, ir savo vestuvių vis dar nėra pradėjusios planuoti... Įprastai juk ši šventė planuojama visus metus į priekį. Visgi jei tokių nieko nesuplanavusių dar yra, jie tikrai drąsiai gali kreiptis į mus“, – tikino.

Vestuvės – svarbu

Visgi apie savo paties vestuves M.Kavaliauskas šneka mažiau noriai – juk mylimajai Rusnei dar nė nespėjo pasipiršti... O kada pasipirš?

„Tai – labai privatus reikalas. Geriau jau tai Rusnei būtų staigmena, geriau jau nežinotų, ką šiuo klausimu galvoju. Taigi nieko nesakysiu“, – šypsojosi dainininkas.

Vestuvių tendencijų vakarėlio akimirkos
Vestuvių tendencijų vakarėlio akimirkos

Paklaustas apie paties svajonių vestuves, jis kalbėjo: „Svarbiausia man, kad šventėje dalyvautų šeima ir patys artimiausi draugai. Norėtųsi, kad ta šventė būtų įsimintina ne tik mums, bet ir jiems. Taigi atėjus laikui ir stengsimės ją padaryti kuo įsimintinesnę. Turime nemažai vizijų, kokios galėtų būti mūsų vestuvės. Bet, matyt, tai Rusnei svarbiausia, kaip jos atrodys... Visgi pats manau, kad vestuvės – reikalingas dalykas. Juk tai dviejų žmonių pasižadėjimas, priesaika. Tai yra svarbu.“

Kiek M.Kavaliauskas savo vestuvėms būtų pasiryžęs išleisti? „Viskas priklauso nuo poros norų. Jei kažkas nori labai prabangios šventės, kaina bus didelė... Man, šiuo atveju, reikėtų išsiaiškinti, ko gi norėtų nuotaka. Tada ir imtume skaičiuoti, kokia ta suma gaunasi“, – sakė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius