Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Martynas Kavaliauskas: „Už viską, ką turiu šiandien, esu dėkingas žmonai Rusnei“

Martynas Kavaliauskas ir šią vasarą jo žmona tapusi Rusnė – kartu ne tik namuose, bet ir darbuose. Jau ketverius metus pora kartu koja kojon žengia vis aukščiau į muzikos ir teatro padangę. Pasiekimai – įspūdingi. Šiuo metu Martynas ruošiasi turui po Lietuvą, šoka Anželikos Cholinos teatre ir džiaugiasi pagrindiniu vaidmeniu miuzikle.
Martynas ir Rusnė Kavaliauskai
Martynas ir Rusnė Kavaliauskai / Erikos Ovčarenko, Jurgitos Lukos nuotr.

Gruodžio mėnesį Martynas Kavaliauskas kartu su Šiaulių bigbendu leisis į turą, kuriame atliks legendinių šalies atlikėjų kūrinius. Nuo rudens jis atlieka pagrindinį vaidmenį Kauno muzikinio teatro miuzikle „Džekilas ir Haidas“. Taip pat Martynas jau ne pirmą sezoną pasirodo Anželikos Cholinos šoko spektakliuose.

„Apskritai, už viską, ką turiu šiandien, esu dėkingas Rusnei“, – 15min prisipažino M.Kavaliauskas.

Dėkingas nuo pat tos akimirkos, kai ši užrašė jį į projekto „X Faktoriaus“ atrankas, nuo kurio ir prasidėjo jo kelias. Būtent Rusnė buvo tas lemtingas postūmis, privertęs Martyną patikėti savo jėgomis ir išbandyti save scenoje.

„Mes esame komanda. Visus projektus, viską organizuojame kartu. Atsikeliame su darbais, su jais ir nueiname miegoti. Kadangi tai darome kokius 4-5 metus, tai tapo mūsų gyvenimo dalimi, kitaip jau nebeįsivaizduojame savo dienos“, – sako jis.

Asmeninio albumo nuotr./Martynas Kavaliauskas ir širdies draugė Rusnė, Karina Krysko, Anželika Cholina
Asmeninio albumo nuotr./Martynas Kavaliauskas ir širdies draugė Rusnė, Karina Krysko, Anželika Cholina

Tad ir dabar laukiantis legendinių dainų turas yra bendras Martyno ir jo mylimosios darbas. Viską nuo iki jiedu sugalvojo ir išpildė kartu.

„Kartais pasijuokiame, pagalvoję, kaip atrodytų, jei visa veikla užsiimčiau tik vienas – iš pradžių rūpinčiausi administraciniais dalykais, o tik tada eičiau prie kūrybos... Už visą pagalbą esu dėkingas savo žmonai, kuri yra puiki visose srityse. Mes viską kuriame dviese – nuo reklamos, bilietų pardavimo iki dainų parinkimo, scenografijos... Tikrai tai atima labai daug laiko, bet mes kartu tuo gyvename ir džiaugiamės“, – pasakojo atlikėjas.

Tiesa, jųdviejų darbe pasitaiko ir tikrų santykių išbandymo situacijų. Pavyzdžiui, miuzikle „Džekilas ir Haidas“ Martynui tenka bučiuoti kitą aktorę.

„Rusnė dėl to nepavydi, mes į viską žiūrime labai profesionaliai. Kad ir kaip norėčiau, jog pavydėtų, deja, ji nepavydi“, – juokėsi M.Kavaliauskas.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Miuziklo akimirkos
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Miuziklo akimirkos

Liepos pabaigoje Martynas su Rusne Kaune iškėlė didelę vestuvių puotą. Dabar, prabėgus keliems mėnesiams po tuoktuvių, atlikėjas sako jų šeimoje per daug niekas nepasikeitė.

„Pristatyti Rusnę kaip savo žmoną yra labai džiugus dalykas. Iš pradžių galbūt buvo kiek keista, bet šiandien man tai skamba labai maloniai. Iki vestuvių mes draugavome 10 metų, paskutinius trejus gyvenome kartu. Todėl manau, kad jau ir tada buvome lyg vyras ir žmona, tačiau tik dabar tai įteisinome oficialiai“, – šypsosi jis.

O ir pačią šventę jis vadina tiesiog tobula. „Man tai buvo svajonių vestuvės. Neseniai susitikome su Rusnės tėvais, jos tėtis sakė, kad dabar prisiminus, tai buvo viena įspūdingiausių švenčių gyvenime. Susirinko visi artimiausi mūsų draugai, kas būna retai dėl mūsų įtempto grafiko.“

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Martyno Kavaliausko ir Rusnės Jankauskytės vestuvės
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Martyno Kavaliausko ir Rusnės Jankauskytės vestuvės

Martynas sako tikėjęsis, kad per savo vestuves nė kiek nesijaudins – juk dėl sprendimo buvo tikras visu 100 proc. Visgi pripažįsta, kad delnai prakaitavo ir balsas truputį drebėjo.

„Mūsų vestuvės turėjo prasidėti 14 valandą. Likus nedaug laiko, su sese ėmiau susirašinėti, ar jau susirinkę visi draugai. Ji man parašė, kad bažnyčia dar tuščia. Tai sukėlė įtampos, nes į bažnyčią išvažiavau kiek vėliau nei planuota. Ir Rusnė svarstė, kur aš, kur automobilis... O ir atvykus į vietą jaudulys nedingo“, – prisiminė jis.

Beje, Martynas ir Rusnė turi savo renginių bei vestuvių organizavimo įmonę. Tačiau, pasak Martyno, tai nepalengvino jiems planuojantis savo šventę.

„Kai darai sau... Atrodo, ir vienas netinka, ir kitas, ir spalva ne tokia, atsiranda labai daug smulkmenų... Bet mes manome, kad ši šventė nėra apie balių. Tai yra apie santuoką, dviejų žmonių meilę. Mums tai buvo svarbiausias dalykas“, – tikino M.Kavaliauskas.

Svarbiu dalyku išlieka ir klausimas apie vaikus. „Vaikai yra mūsų dažna tema, kurios neapleidžiame. Tai yra vienas iš faktorių, kuris mums sako, kad visgi reikia pagalvoti ne tik apie karjerą, o apie šeimą, vaikus, savo tėvus ir brolius, tuos, kurie yra svarbiausi gyvenime“, – 15min kalbėjo Martynas Kavaliauskas.

Žiūrėkite visą pokalbį su Martynu:

VIDEO: Martynas Kavaliauskas: apie legendinių dainų turą, nesibaigiančius iššūkius ir povestuvinį gyvenimą

TAIP PAT SKAITYKITE: Martyno Kavaliausko ir Rusnės Jankauskytės vestuvės Kaune: meilės kelionė prasidėjo dar vaikystėje

TAIP PAT SKAITYKITE: Martynas ir Rusnė Kavaliauskai grįžo iš svajonių medaus mėnesio: poilsis Turkijoje – vestuvių dovana

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius