Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Martynas Levickis į „Sidabrinės gervės 2014“ ceremoniją atvyko su aktore Juste Zinkevičiūte

Penktadienio vakarą ryškiausias šalies kinematografo asmenybes subūrė laukiamiausias Lietuvos kino renginys – apdovanojimų ceremonija „Sidabrinė gervė 2014“. Jau septintąjį kartą vykstančioje lietuviškųjų „Oskarų“ ceremonijoje susirinko šimtai prabangiai išsipusčiusių kviestinių svečių, aktorę Justę Zinkevičiūtę į puotą atlydėjo akordeonistas Martynas Levickis.
Martynas Levickis ir Justė Zinkevičiūtė
Martynas Levickis ir Justė Zinkevičiūtė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Šįmet „Sidabrinės gervės“ apdovanojimų ceremonija surengta Vilniuje, „Forum Palace“ pramogų centre. Apdovanojimų ceremonija sulaukė didžiulio kviestinių svečių dėmesio – čia apsilankė aktoriai, režisieriai, prodiuseriai, kiti kino meno atstovai. 

VIDEO: "Sidabrinės gervės 2014": raudonasis kilimas

Aktorė J.Zinkevičiūtė ceremonijos metu patraukė susirinkusiųjų dėmesį: į apdovanojimus ji atvyko vilkėdama žemę siekiančią kūno spalvos suknelę, dekoruotą blizgiomis gėlemis. „Šį drabužį man sukūrė jauna dizainerė Vilma Prusaitytė. Ji kuria ir gyvena Kaune, ši suknelė – pirmasis jos pasiūtas vakarinis drabužis“, – pasakojo J.Zinkevičiūtė. Aktorė jau anksčiau bendradarbiavo su jaunąja dizainere – reklamavo jos drabužius fotosesijoje. 

Raudonu kilimu J.Zinkevičiūtė žengė, o vėliau fotografams pozavo drauge su akordeonistu Martynu Leviciu. Muzikantas į Lietuvą iš Anglijos atvyko vos prieš pora dienų, čia ketina viešėti apie dvi savaites, per kurias žada nesyk užlipti į sceną. Savo pasirodymą jis atliko ir „Sidabrinės gervės“ ceremonijos metu. 

Portalui Žmonės.lt M.Levickis atskleidė, kad jį ir J.Zinkevičiūtę vienija bendri kūrybiniai planai. „Vasarą pamatysite mane išbandantį naują veiklą, prie to prisidės ir Justė“, – sakė jis. 

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Sidabrinės gervės 2014“ svečiai
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Sidabrinės gervės 2014“ svečiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius