Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Martynas Starkus: „Balsą gali turėti kiekvienas, „X faktorių“ – vienetai“

Praėjusią savaitę pristatytas populiariausias Lietuvoje muzikinis projektas „X faktorius“. Jo gerbėjai išvydo ne tik naujai suburtus į komandą keturis teisėjus – Marijoną Mikutavičių, Rūtą Ščiogolevaitę, Saulių Prūsaitį ir Saulių Urbonavičių-Samą, bet ir naujojo sezono vedėją – Martyną Starkų.
Martynas Starkus
Martynas Starkus / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Ilgametis laidų vedėjas, prodiuseris, žurnalistas, keliautojas bei rašytojas M.Starkus vedėjo mikrofoną perima iš savo seno bičiulio ir draugo M.Mikutavičiaus, kuris sėdasi į teisėjo kėdę. „Aš esu ramus dėl to žmogaus ir ramia širdimi atiduodu vedėjo mikrofoną šiam profesionalui“, – užtikrintai kalba projekto prodiuseris S.Urbonavičius-Samas.

Retas kuris žino, jog M.Starkui šis muzikinis projektas toks pat savas kaip ir visiems gerai žinomas jo bei kolegos Vytaro Radzevičiaus kelionių ciklas „Su Būda per džiungles“. Pirmąjį  „X faktoriaus“ sezoną M.Starkus intensyviai darbavosi už kadro, o tai leido ne tik objektyviai pažvelgti iš šalies į pramogų pasaulį, bet ir prieiti prie vertingų įžvalgų.

„Balsą gali turėti kiekvienas, o „x faktorių“ – vienetai“, – tvirtai sako jau du dešimtmečius televizijos pasaulyje besisukantis profesionalas, ne tik darkart patvirtindamas šio projekto išskirtinumą, bet ir pabrėždamas, jog scenos žmogui turėti vien balsą – tikrai per maža.

Todėl, puikiai suvokdamas ir įvertindamas tuos atrinktuosius į naująjį populiariausio projekto sezoną unikalius dalyvius, Martynas nestokodamas šmaikštumo pažada: „Saugosiu dalyvius, neleisiu sudoroti tiems drakonams teisėjams. Bet kokiu atveju jie tikrai gali jausti mano petį šalia, tvirtą ranką ir patirtį.“

Jau rugpjūčio 1-ąją šį įspūdingąjį penketą bus galima išvysti pirmojoje „X faktoriaus“ filmuojamoje atrankoje Klaipėdoje, Žvejų rūmuose. Uostamiesčio bei aplinkinių miestų gyventojai atrankose pamatys net ir tai, ko neišvys televizijos žiūrovai.

Renginio akimirka
Renginio akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius