Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Martyno Kavaliausko santykių receptas: „Su žmona dalykus matome vienodai“

Naują dainą „Vasara“ pristatęs dainininkas ir aktorius Martynas Kavaliauskas 15min papasakojo ne tik apie savo vasarą, bet ir apie santykius ir bendrą darbą su žmona bei kaip karantino laikotarpis padėjo realizuoti save.

Martynas Kavaliauskas įsitikinęs, kad žmonos palaikymas yra būtinas. 15min studijoje vyras pasakojo, kad jų santykių varomoji jėga – abipusis supratimas.

„Gyvenime labai svarbu surasti partnerį, kuris dalykus mato ir jaučia panašiai. Mes su žmona matome dalykus vienodai ir tai mums padeda gyvenimo kelyje“, – kalbėjo atlikėjas.

Naujausios Martyno dainos „Vasara“ priedainyje galima girdėti ir jo žmonos Rusnės Kavaliauskienės balsą. Atlikėjas neslepia, kad namuose jie mėgsta kartu padainuoti.

„Dažnai padainuojam, kai kuriam muziką. Dainuojam ir vakarais, norėdami pasilinksminti. Mano žmona turi labai geras ausis, manau, būtina turėti žmogų iš šalies, kuris galėtų patarti“, – pasakojo dainininkas.

Kūrinio „Vasara“ atsiradimo istorija taip pat romantiška – dainos žodžiai gimė Martynui ir Rusnei kartu leidžiant laiką pajūryje.

„Mes šiek tiek atostogavome, bet atvažiavome su tikslu pabaigti dainą, sudėlioti visus taškus ant i, kad daina būtų švari. Būtent tam ir skyrėme visą laiką. Kadangi aplinka buvo labai romantiška ir įkvepianti, tekstą pavyko parašyti greitai ir pats procesas buvo pakankamai lengvas“, – sakė atlikėjas.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Martynas Kavaliauskas su žmona Rusne
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Martynas Kavaliauskas su žmona Rusne

M.Kavaliauskas džiaugiasi, kad karantinas jam su žmona nebuvo baisus.

„Karantinas daugelį santykių pakoregavo, o mūsų atveju nelabai kas pasikeitė. Iki tol kartu dirbdavome ir kartu leisdavome laisvalaikį, tai niekas nepasikeitė. Be to, mums nereikia persijungti į darbo santykius. Viskas vyksta natūraliai“, – kalbėjo jis.

Tiesa, 2018 metais duodamas interviu Martynas sakė, kad po vestuvių dar nebuvo susipykęs su savo žmona. O šiandien jis teigia, kad nebūna namų be dūmų.

„Dabar manau, kad tai neišvengiama, visi turi pasipykti, bet mūsų santykiai yra tikrai labai geri, aš pats jais džiaugiuosi, tikiuosi, kad džiaugiasi ir žmona“, – šypsosi jis.

Alvydo Opulskio / 15min nuotr./Martynas Kavaliauskas
Alvydo Opulskio / 15min nuotr./Martynas Kavaliauskas

Martynas iš pradžių tikėjosi, kad karantinas tęsis mėnesį. Kai suprato, kad ilgiau – ėmėsi savirealizacijos.

„Tai paskatino pradėti naujus kūrybinius procesus. Man tai nebuvo blogas metas kaip kūrėjui“, – pasakoja jis.

Naujos dainos vaizdo klipe taip pat nusifilmavo M.Kavaliausko šokių partnerė Renata Gramauskaitė, su kuria 2015 metais laimėjo projektą „Šok su manimi“.

„Tai nebuvo mūsų pirmasis susitikimas su Renata po projekto laimėjimo. Klipe ji buvo puiki aktorė, galiu teigti, kad klipas yra beveik apie ją“, – šypsosi Martynas.

Žiūrėkite visą pokalbį ir išgirskite dainą:

VIDEO: M.Kavaliauskas pristato naują dainą „Vasara: išgirskite

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius