-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maudymosi kostiumėliai, pritaikyti įvairių tipų moterų kūnams

Daug metų moterys, perkančios vientisą maudymosi kostiumėlį, galėdavo rinktis iš plataus spektro spalvų, tačiau tik vieno tipo kostiumėlius.
Maudymosi kostiumėlių pristatymas
Maudymosi kostiumėlių pristatymas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Moteris

Buvusi moteriško apatinio trikotažo dizainerė Laura Rattray sukūrė maudymosi kostiumus, kurie tiks įvairių kūno formų moterims, rašo dailymail.co.uk.

Dirbdama su tyrėjais iš Londono Hammersmith ligoninės, ji peržiūrėjo 5 400 neatletiškų moterų kūnų, kad suprastų, kaip moterų kūnai pasikeitė nuo tada, kai buvo sukurtas pirmas maudymosi kostiumėlis šeštajame dešimtmetyje.

L.Rattray, kuri dirba su „Marks & Spencer“, sakė: „Užuot žiūrėję į tai, kas jau pasiekta, ir siūlę panašų produktą, mes sužinojome, kokios moterų formos yra dabar.“

Nuo pirmųjų maudymosi kostiumėlių, kurie buvo sukurti moterims su smėlio laikrodžio formos figūromis, moterų figūros labai pasikeitė. Tyrimas atskleidė, jog 19 procentų moterų atitinka šeštojo dešimtmečio moterų figūrą. Tokio tipo figūros pavyzdys – TV vedėja Kelly Brook, jos kūno linijoms paryškinti sukurtas per liemenį siaurėjantis maudymosi kostiumėlis.

Beveik pusės – 49 procentų – moterų siluetas primena kriaušę. Ryškiausi pavyzdžiai – dainininkės Jennifer Lopez ir Beyonce. Joms maudymosi kostiumėlis sukurtas taip, kad palygintų kūno formas žemiau talijos ir atkreiptų dėmesį į viršutinę kūno dalį.

Likusiems 32 procentams moterų tiktų maudymosi kostiumėliai, kurie pakeltų krūtinę ir pabrėžtų kūno formas.

Šių trijų tipų maudymosi kostiumėliai sukurti įvairių dydžių, todėl bet kokio svorio moteris galės maudymosi kostiumėlį pasirinkti pagal figūros tipą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius