Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažai laisvo laiko turintys Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas vertina pasyvų poilsį priešais televizorių

Šeštadienio vakarą Vilniaus kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ buvo atidarytas „Viasat kino komedijų“ festivalis. Jame apsilankė ir aktorė Ineta Stasiulytė, kurią atlydėjo mylimasis šokėjas Deividas Meškauskas. Pora teigė, kad tokie vakarai, kad jiedu gali kartu nueiti į kino filmą, yra retenybė.
 Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Praėjusiais metais dažnai ėjome į filmus, o šiemet – rečiau. Neturime laiko – toks jau mūsų darbas, kad į filmą galime ateiti tik savaitgalį. Tačiau ir savaitgaliais kartais tenka dirbti...“ – kalbėjo penktadienį kartu su bičiule Karina Jeremian šokių studiją „Soul Lounge“ atidaręs D.Meškauskas.

Deividą dažniausiai tempiuosi į kokį nors romantinį filmą, tačiau dažnai nutinka taip, kad filme man viskas pasidaro banalu, o Deividui kaip tik ima viskas patikti.

„Šiandien žiauriai geras vakaras, kad taip sutapo, jog abu esame laisvi“, – pasidžiaugė I.Stasiulytė.

Po griausmingo šokių studijos atidarymo D.Meškauskas teigė jaučiantis nuovargį ir naktį temiegojęs vos keturias valandas.

„Labai laimingi esam, šis nuovargis – malonus, – patikino Deividas. – Į studiją šokėjai jau renkasi, viena grupė jau buvo susirinkusi ir iki atidarymo. Mums nuolat skambina. Manau, kad viskas bus gerai. Labai norisi dirbti savoje studijoje, jaučiame didelį entuziazmą. Atrodo, jog studijoje galėčiau net gyventi, man ten labai gera.“

Veiklos nestokojantys Deividas ir Ineta teigė į šį festivalį „Kino pavasaris“ turbūt užsuksią atskirai. Ineta prasitarė, kad ją žavi tragikomedijos, romantiniai ir siaubo filmai.

„Man labai patinka juodasis humoras. Jimas Carrey yra nerealus, labai specifinis aktorius. Deividą dažniausiai tempiuosi į kokį nors romantinį filmą, tačiau dažnai nutinka taip, kad filme man viskas pasidaro banalu, o Deividui kaip tik ima viskas patikti“, – juokėsi I.Stasiulytė.

Mažai laisvo laiko turinti pora teigė pastaruoju metu vertinanti pasyvų poilsį.

„Paskutiniu metu esame linkę namie ramiai pagulėti prie televizoriaus ar kokį filmą pažiūrėti namuose“, – atskleidė Deividas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius