Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mazalai su bičiuliais atšventė šeimos restorano gimtadienį: „Sulaužėme stereoptipus apie vaflius“

Prieš dvejus metus žurnalistai Šarūnas ir Laura Mazalai nedrąsiai atvėrė savo šeimos restorano „Vaflių namų“ duris. Kaip tuomet kalbėjo patys, bijojo, kad žmonės nesupras tokios naujovės – ne tik saldžių, bet ir sočių – su mėsa ar žuvimi – vaflių.
Liucina Rimgailė, Laura ir Šarūnas Mazalai, Baiba Skurstene-Serdiukė
Liucina Rimgailė, Laura ir Šarūnas Mazalai, Baiba Skurstene-Serdiukė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šiandien minint mažą, bet verslininkams svarbią sukaktį, jie ne tik sukvietė artimiausius draugus ir klientus pabūti kartu, bet ir pristatė profesionalaus šefo sukurtą naująjį meniu, rašoma pranešime spaudai.

„Verslo pradžia man kiek panaši į motinystės pirmuosius metus: tu labai visko lauki, bet nė velnio nenutuoki, kas laukia tavęs“, – juokėsi L.Mazalienė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Laura Mazalienė ir Šarūnas Mazalas su dukromis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Laura Mazalienė ir Šarūnas Mazalas su dukromis

„O kai jau tai nutinka, trauktis nėra kur… Pirmieji metai mūsų restorane buvo be galo įdomūs, kupini iššūkių, manau, užaugino mus vyru dar keleriais metais ir suteikė nepamainomų gyvenimo pamokų. Dabar – jau viskas truputį lengviau, ramiau, bet turint savo verslą, kaip ir vaiką, niekada negali atsipalaiduoti, nes bet kada kas nors gali nutikti. Ši priklausomybė tikrai žavi, nors būna dienų, kai norėtųsi į vaflius ateiti tiesiog kaip klientams.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Laura Mazalienė ir Liucina Rimgailė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Laura Mazalienė ir Liucina Rimgailė

O šiandien visa širdimi džiaugiamės, kad mūsų mintis įkurti pirmuosiuos Lietuvoje „Vaflių namus“ buvo sėkminga. Už viską, ką turime šiandien, esame dėkingi mūsų nuostabiai komandai, ypatingai mūsų restorano vadovei Marta Radzienei, ir mus mylintiems klientams“, – kalbėjo L.Mazalienė.

Jos vyras Šarūnas Mazalas pasidžiaugė, kad pavyko pakeisti stereoptipą, jog vaflis – tai tik saldus patiekalas ir norint jį paruošti gardžiai nereikia daug pastangų.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Vaflių namų“ gimtadienio šventės akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Vaflių namų“ gimtadienio šventės akimirka

„Aš irgi kartais pagalvoju, kad tai mūsų vidurinis vaikas. Deimilei – treji, Aurėjai – vieni, o štai „Vaflių namai“ – per viduriuką. Ir mylime visus tris vaikus vienodai. Šiuolaikinėmis konkurencijos sąlygomis išlaikyti sėkmingai veikiantį restoraną dvejus metus nėra lengva, juolab jei tas restoranas yra kitoks. Mes įrodėme, kad vaflių patiekalai gali būti vartojami ir pietums, ir vakarienei, nebijome savęs laikyti tarsi sočiųjų vaflių ambasadoriais Lietuvoje – dabar tokius patiekalus siūlo vis daugiau restoranų“, – šventės metu patirtimi dalijosi Š.Mazalas.

Gimtadienio akimirkos – fotogalerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius