Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažiau kaip prieš mėnesį pagimdžiusi Natalija Bunkė: „Atsikračiau aštuonių kilogramų“

Šeštadienio vakarą ištikimieji projekto „Šok su manimi“ žiūrovai laukė staigmenų. Smalsumą kėlė ne tik ant parketo triūsiančių šokėjų sėkmė, bet ir trumpam vedėja tapusios Natalijos Bunkės debiutas.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Natalija Bunkė

Vytautui Šapranauskui asistavusi neseniai mamyte tapusi N.Bunkė nustebino maksimaliai. Ji pademonstravo puikią fizinę formą, drauge su žiūrovais  pasidalino savo „slaptų“ vestuvių akimirkomis bei įtikino, jog ir vedėjos vaidmuo jai yra įveikiamas.

Dar prieš laidą buvo kalbėta, jog N.Bunkė tiesioginio eterio metu ketina atkartoti savo vestuvių ceremoniją. Tačiau įpusėjus laidos filmavimui moteris portalui 15min.lt atviravo, jog tai tik gudrus prodiuserių sumanymas. „Asmeninio gyvenimo neviešinu, tai man – vertybė. O maža improvizacija laidoje tiesiog smagus žaidimas“, – kalbėjo N.Bunkė.

Laidos metu visos projekto poros įsijautė į pamergių ir pabrolių vaidmenis, o komisijos nariai Jurijus Smoriginas ir Edita Daniūtė inscenizavo esą vestuvių liudininkai. Aplink specialiai laidai įrengtą vestuvių taką rinkosi ir žiūrovai. Ant parketo užvirė smagi vestuvių procesija, kurią vainikavo masinis dalyvių šokis.

Per nėštumą priaugtas svoris tirpsta

Kad nuolatinė projekto vedėja J.Jurkutė filmavimų metu atrodo nepriekaištingai jau visiems aišku kaip dieną. Tačiau N.Bunkę specialiai šeštadienio laidai puošusi dizainerė Ella Tatarinova taip pat pasistengė. Tiesioginės transliacijos metu moteris pasirodė su juoda, žėrinčia vakarine suknele.

„Laidą vesti sutikau dar būdama nėščia, tad atėjus laikui nebebuvo kur trauktis. Per tris savaites teko nemenkai paplušėti, kad grįžčiau į ankstesnę formą. Svoris man labai greitai krenta, o labiausiai prie to prisideda Kristupo priežiūra“, – atviravo aštuonių kilogramų jau atsikračiusi N.Bunkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius