Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažylį globos kolega

Lietuvių mėgstamos grupės „Pusbroliai Aliukai ir sesutė“ narė Silvija Kairienė prie savo buto durų rasto čiau čiau veislės šuniuko parduoti neketina.
S.Kairienė rasto Čiau čiau neparduos.
Silvija Kairienė
Temos: 2 Čiau čiau Šuo

Naujienų portalui 15min.lt pavyko sužinoti, kad prie dainininkės S.Kairienės buto durų užklydo čiau čiau veislės šunytis. Moteris tikina jį iškart pamilusi, tačiau namuose laikyti neketina.

„Turbūt pats likimas man padovanojo dovanėlę. Prieš porą savaičių prie mano buto durų daugiabučio namo vienuoliktame aukšte užklydo čiau čiau veislės šuniukas. Nei iš kur jis atsirado, nei kaip užkopė į vienuoliktą namo aukštą, neaišku. Buvau ir internete paskelbusi, maniau, tikrai atsiras šeimininkas, tačiau jokio atsakymo nesulaukiau. Matyt, niekas šuniuko nepasigedo“, – pasakojo populiari dainininkė.

Šiuo metu šuniukui yra apie trys su puse mėnesio ir, kaip sako pati dainininkė, bute jam per mažai vietos.

„Mano namuose jam per ankšta. Be to, auginu katiną, kuris parodė, kad kompanijoje šuniuko turėti nenori. Katinas mano namuose gyvena jau seniai, todėl jo iškeisti į šunį neketinu. Neišduosiu savo seno bičiulio“, – tikino S.Kairienė.

Pasiteiravome, ar ekonomikos nuosmukio metu daininikė neketina parduoti užklydusio šunelio. Juo labiau kad tokios veislės šunys brangūs, kaina prasideda maždaug nuo 600 litų. S.Kairienė tik nusijuokė ir tikino čiau čiau mažylį dovanosianti kolegai „aliukui" Evaldui Melnikui. Mat jo namuose bus sudarytos puikios sąlygos.

„Nusprendžiau šuniuką padovanoti kolegai Evaldui Melnikui. Jo namuose daugiau vietos ir daug geresnės sąlygos šiam gyvūnui puikiai jaustis kasdien. Ten yra ir būda, ir didelis voljeras kieme. Be to, jau kalbėjau su Evaldu ir jis sakė mielai priimsiąs mažylį. Nuo šiol šuniukas bus naujasis mūsų grupės narys“, – juokdamasi kalbėjo S.Kairienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius