Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meilės žaidimų nauda

Laba diena, Ramune. Norėčiau jūsų paklausti. Kodėl moterims taip svarbios parengiamosios glamonės ir žaidimai prieš sueitį? Vitalijus.
Ramunė Pajuodytė
Ramunė Pajuodytė / Gedimino Žilinsko nuotr.

Laba diena, Vitalijau. Pirmiausia norėčiau pakoreguoti pačią sąvoką „parengiamieji žaidimai ar glamonės“, geriau vadinti juos tiesiog meilės žaidimais, nes jie nėra tik „apšilimas“, „sudrėkimas“, tai labai svarbi, gal net svarbiausia mylėjimosi dalis, kuri svarbi ir vyrams, ne tik moterims. Vyrai nėra patinai, jie yra asmenybės, kurios išsiskiria tam tikrais būdo bruožais, yra vienokios ar kitokios nuotaikos ir t.t. Galų gale ne visada moterys susijaudina lėčiau nei vyrai.

Meilės žaidimai teikia abipusį džiaugsmą ir išreiškia žavėjimąsi, grožėjimąsi, meilę, pagarbą vienas kitam. Tai nėra kažkokie privalomi rutininiai veiksmai prieš kažką reikšmingesnio. Sueitis yra jau pabaigos pradžia, orgazmas – pabaiga.

Kokybiškas mylėjimasis

Žinoma, kartais tik pradėję mylėtis abu partneriai gali taip susijaudinti, kad jie nenori delsti ir jų galvoj tik viena – kaip greičiau susilieti, ir tai yra puiku. Bet paprastai mylėjimasis yra kur kas kokybiškesnis, jei jis trunka ilgiau ir partneriai įvairiai žaidžia vienas su kitu. Svarbu suvokti, kad žaidžiant žaidimus, pats ryšys tampa intymesnis, švelnesnis ar pikantiškesnis, o susijaudinimas, aistra – stipresni ir įvairesni. Taigi, žaisdami jūs nieko neprarandate, tik laimite.

Be abejonės, tai kaip vyrai patiria mylėjimąsi labai skiriasi nuo to, kaip jį patiria moterys jau vien dėl to, kad joms seksualinė sueitis vyksta jų kūno viduje, o vyrams – už kūno ribų. Moteris apskritai savo prigimtim yra trapesnė, švelnesnė, todėl vyras, kad įgytų jo pasitikėjimą turi elgtis su ja švelniai, atidžiai, rūpestingai ir būti kantrus. Tik tada moteris visiškai išsiskleis ir pražys visu savo grožiu, o jos aistra ir atsidavimas nustebins. Tikrai verta įdėti pastangų ir laiko. Gal ir tau pavyks...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius