Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meistrė „pašefavo“ Alano mylimosios šukuoseną

Prieš porą dienų internete pasirodė Alano Chošnau mylimosios Aidos Žiliūtės nuotraukos, kuriose buvo matyti, kad moteris savo šukuoseną pakeitė radikaliai.
A.Žiliūtė džiaugiasi nauja šukuosena.
A.Žiliūtė sulaukė daugybės draugų komplimentų dėl permainų. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Į ketvirtadinio vakarą Lietuvos televizijoje vykusį populiarios dainininkės Natalijos Zvonkės koncerto filmavimą atvyko ir A.Žiliūtė. Moteris buvo puikiai nusiteikusi, nes sulaukė ne vieno draugo komplimento. Savo profilyje socialiniame interneto tinklalapyje A.Žiliūtė tokias permainas linksmai vadina „pamečiau plaukus.“

15min.lt pasiteiravo A.Žiliūtės, kas paskatino permainoms. A.Chošnau mylimoji sakė niekuomet

Ruslano Kondratjevo/„Scanpix“ nuotr./Aida Žiliūtė
Aida dar visai neseniai buvo ilgaplaukė.

nepristinganti idėjų, kaip pasigražinti. „Man visą laiką užeina momentas, kai darau, kaip man norisi. Tai yra nei pirmas, nei paskutinis kartas, kai tą padarau“, - kalbėjo moteris.

Aidai plaukų negaila, esą jos plaukai sveiki, tvirti, todėl greitai atauga. „Jeigu jau nusikirpau plaukus, vadinasi, jų man tikrai negaila“, - patikino A.Žiliūtė.

Paklausta, kaip draugai vertina pokyčius, Aida džiaugėsi, kad peikiančiųjų jos naująją šukuoseną nebuvo. „Man pačiai tai labai patinka, draugams irgi patiko mano pokyčiai, manau, kad rezultatas labai geras“, - džiaugėsi pašnekovė ir paklausta, kas kiek laiko ryžtasi įvaizdžio permainoms, tikino, jog šukuoseną pakeičia iškart, kai plaukai po kirpimo atauga.

A.Žiliūtė prasitarė, kad jai ir Alanui plaukų priežiūra nekainuoja. „Kadangi Alanas yra vieno profesionalios plaukų priežiūros priemonių prekės ženklo veidas, tai mums kaip ir nelabai kainuoja plaukų priežiūra. Dirbame su gerai žinoma meistre, ji mus prižiūri, pašefuoja. Kadangi nuolat sulaukiame dėmesio, turime atrodyti gerai“, - pabrėžė Alano mylimoji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius