Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Meksikoje V.Siegel-Suodaitė sulaukė vyro staigmenos: „Tai visada liks širdy“

Šiuo metu verslininkė ir nuomonės formuotoja Viktorija Siegel-Suodaitė kartu su dukra Nicole ir vyru Laurynu Suodaičiu vis dar mėgaujasi Meksikos saule. Čia netrūksta įsimintinų patirčių ir ne tik tokių, kurias savaime dovanoja šalis. Atostogų metu Laurynas suorganizavo nepamirštamą staigmeną, dėl kurios Viktorijai net teko braukti laimės ašaras.
Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis
Viktorija Siegel-Suodaitė ir Laurynas Suodaitis / Asmeninio archyvo nuotr. ir stop kadras

Įrašą apie ypatingą mylimojo staigmeną Viktorija Siegel-Suodaitė paviešino savo instagramo paskyroje. Šia žinute ji sutiko pasidalyti ir su 15min skaitytojais.

„Šiandien ruošiausi į meksikietiško maisto gaminimo kursus, kuriuos, kaip aš maniau, buvome užbookinę. Mūsų kelionių organizatorė dar vakar pranešė, jog šiek tiek pasipuoščiau, nes bus viešbučio fotografas vakarienėje ir kol gaminsime padarys mums šeimos nuotraukų. Galvoju – visai nice!

Na, o pasirodo čia visai ne jokia maisto gaminimo vakarienė manęs su Nicole laukė… Atvažiavau į žvakėm, gėlėm išpuoštą vieną gražiausių viešbučio kiemelių, kuriame vakarienė skirta tik mums..

O pasitiko vos tik užėjus marijačiai su dainomis ir mano vyras su gėlėm.. Dalinuosi su Jumis šia nuostabia akimirka, vakaro metu net susigraudinau iš laimes kokį vyrą šalia savęs turiu gyvenime! Net būnant atostogose sugalvojo padaryti man staigmeną ir romantinę vakarienę su muzikantais, kurie man taip patinka! Tokios akimirkos visada liks širdy..“, – savo emocijas liejo Viktorija.

Primename, kad šeima jau kurį laiką ilsisi Meksikoje. Kelionės pradžioje, vos apsistojusi viešbutyje, Viktorija neslėpė, kad tai – darbu užtarnautos ir labai ilgai lauktos atostogos. Tiesa, pirmą dieną Suodaičių šeimai teko kiek nusivilti, nes geru oru Meksika nelepino. Vis dėlto nuomonės formuotoja nė kiek neliūdėjo, priešingai, kartu su šeima rado veiklų – tyrinėjo apylinkes, meksikietiškuose restoranuose ragavo tradicinius patiekalus.

Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Siegel
Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Siegel

Akivaizdu, kad nuomonės formuotoja mėgaujasi akimirkomis, kai nereikia niekur skubėti, o viską savo laiką gali skirti tik mylimam vyrui ir dukrai.

„Gera būti kartu, gera keliauti kartu, gera įgyvendinti svajones kartu, gera džiaugtis nuostabiausiomis gyvenimo akimirkomis kartu, gera kartais ir pasipykti, gera patirti įvairiausias emocijas kartu su tavimi. Myliu tave, mano žmogau“, – rašė Viktorija po nuotrauka, kuria pasidalijo savo instagramo paskyroje.

Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Siegel su šeima
Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Siegel su šeima

Moteris ją sekantiems žmonėms pasakojo, kad kelionės metu kartu su šeima planuoja pakeisti kelis viešbučius, nes nori aplankyti kuo daugiau įvairių Meksikos vietų. Iki šiol V.Siegel spėjo pasigrožėti gamta rezervate ir džiunglėse, aplankė Jukatane esantį Majų šventykų miestą bei įsiamžino prie Lietaus dievo Kukulkano piramidės Chichen Itza.

„Magiška ir stebuklinga vieta! Chichen Itza yra tai, ką bent kartą gyvenime tikrai verta pamatyti! Ačiū Laurynui, kuris mus ten nusivežė, nes aš dar svarsčiau, ar verta. Tas jausmas, kai čia atvažiuoji, tos emocijos, ta visa šios didingos ir įspūdingos vietos istorija, kurią mes išgirdome iš gido pasakojimų – viską atperka“, – rašė V.Siegel-Suodaitė.

Viktorijos Siegel-Suodaitės ir jos šeimos atostogų Meksikoje akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius