Merginų grupę „Roxy 5“ Vytautas Šapranauskas prilygino legendiniams „The Beatles“

Pirmą įspūdį galima padaryti tik vieną kartą – ir jos padarė. Merginų penketukas „Roxy 5“ nutraukė nesėkmių virtinę merginų grupių pasirodymuose ir privertė scenos grandus – „X Faktoriaus“ teisėjus Rūtą Ščiogolevaitę, Saulių Prūsaitį, Vytautą Šapranauską ir Saulių Urbonavičių-Samą iškelti keturis nykščius į viršų sekmadienį vykusio muzikinio projekto transliacijos metu.
Merginų grupė „Roxy 5“
Merginų grupė „Roxy 5“ / TV3 nuotr.

Ryškių drabužių deriniai, švytintys veidai, degančios akys ir puiki nuotaika – tai dalykai, kurių negalėjo nepastebėti nei susirinkusieji vienoje didžiausių Šiaulių arenų, nei TV3 žiūrovai. Tačiau tai dar ne viskas: „Roxy 5“ jau daug metų dainuoja kartu, kasdien lanko vokalo ir choreografijos pamokas, seka pasaulines muzikos tendencijas ir nuolat dalyvauja tarptautiniuose vokaliniuose konkursuose.

„Merginų pasirodymas „X Faktoriuje“ – neatsitiktinis, – pasakoja kauniečių grupės vadybininkė Alina Jonikaitė. – Išgirdusios apie „X Faktorių“ jos labai ilgai svarstė, dar kartą peržiūrėjo šį muzikinį projektą, rodomą JAV, Didžiojoje Britanijoje ir kitose pasaulio šalyse. Merginos daug diskutavo ar projekte mato save, ar ne“.

TV3 nuotr./Merginų grupė Roxy 5
TV3 nuotr./Merginų grupė „Roxy 5“

Tvirtai apsisprendusios dalyvauti „X Faktoriuje“ 14–17 metų amžiaus merginos Eglė Petrikaitė, Evelina Budėnaitė, Lauksvė Gulbinaitė, Justė Kapustaitė ir Emilė Čelkonaitė rimtai kibo į darbą, siekdamos padaryti kuo geresnį šou. „Mes esame sužavėtos šiuo projektu. „X Faktoriaus“ scena yra aukščiausio lygio, atitinkanti pasaulinius standartus. Tai labai aukšto lygio šou“, – po pasirodymo kalbėjo grupės vadybininkė A.Jonikaitė.

Muzikinei karjerai pasišventusios paauglės turi vieną stiprų ginklą, su kuriuo gali nukariauti ir nueiti labai toli – jos yra tarsi viena šeima. „Jos geriausios draugės, kartu švenčia gimtadienius, Heloviną ir visas kitas šventes. Jos vieningos ir neišskiriamos – kaip vienas kumštis“, – vieną iš retų ir bene svarbiausių privalumų kaip grupės stiprybės ir tvirtumo pamatą įvardija Alina.

Nuskambėjus senai „Hiperbolės“ aranžuotai dainai „Laužai“, kuri arenoje sėdinčius muzikos gerbėjus privertė net išsižioti, Šapras jas palygino su legendiniais „The Beatles”. „Jeigu dabar jūsų klausytų keturi bitlai, susėdę prie židinio, apsikloję pledais, jiems šaukštelis su medum ir liepžiedžių arbata užstrigtų gerklėj“, – merginas gyrė „X Faktoriaus“ teisėjas. Ar merginoms kitas „X Faktoriaus“ etapas bus sėkmingas? Atsakymas sekmadieniais 19.30 val. per TV3.

Siūlome komentaruose įvertinti „Roxy 5“ pasirodymą „X Faktoriuje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius