Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mertinas atviravo apie skaudžias žurnalistų atakas dėl jo ligos

Kiek žurnalistas gali lįsti į asmeninį Lietuvos garsenybės gyvenimą? Šią ribą kuo puikiausiai pajuto naujojo LNK pokalbių šou „Valanda su Rūta“ kūrybinė grupė, per pirmąi laidą kalbinusi šiuo metu su itin sunkia liga kovojantį aktorių Dalių Mertiną.
D.Mertinas
D.Mertinas / TV3 nuotr.

Juk, ko gero, visi pamenate rėksmingomis antraštėmis pasidabinusį vieną Lietuvos dienraščių, atvirai pasakojantį apie atsinaujinusią aktoriaus ligą. Dėl sunkios sveikatos būklės aktorius į diskusiją atvykti negalėjo, tačiau sutiko duoti išskirtinį interviu, kuris tapo didžiuliu išbandymu visai laidos kūrybinei komandai.

Keletą dienų prieš laidos filmavimą aktorius davė nuoširdų ir atvirą interviu apie informaciją bandančių išgauti žurnalistų neetiškus poelgius ir visas susikaupusias nuoskaudas.

Aktorius papasakojo, kaip skaudžiai išgyveno laikraščiuose pasirodžius informacijai apie atsinaujinusį vėžį. Dalius prisiminė, kaip suktai iš jo buvo bandoma išgauti patvirtinimą, kad vėl serga.

„Tačiau grįžus iš filmavimo paaiškėjo, kad interviu rodyti neįmanoma dėl techninio broko. Bet kurioje kitoje situacijoje laidos kūrybinė grupė būtų iš naujo pakalbinusi pašnekovą, tačiau po pokalbio su sunkiai sergančiu Daliumi, matant,kiek daug pastangų jam prireikė, kad papasakotų, ką išgirdome, skambinti dar kartą būtų buvę tiesiog nežmoniška“, – pasakojo laidos „Valanda su Rūta“ autorė Rūta Mikelkevičiūtė.

Vis dėlto laidos montažo režisieriui per kelias paras tvarkant juostą po sekundę interviu atkurti pavyko. Jį pokalbių šou „Valanda su Rūta“ didžiausi LNK gerbėjai ir konkurentai išvys jau šiandien 19.10 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius