Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mertinienės košmaruose – bankrotas

Kasdien uždaromos firmos, tuštėjančios parduotuvės ir augančios bankų palūkanos garsioms Lietuvos moterims tampa didžiausiu siaubu.
Laima Mertinienė
Laima Mertinienė / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Bankrotas

Antradienį LNK „Gyvenimas pagal moteris“ papasakos, kad prieš dešimt metų verslą pradėjusi Laima Mertinienė neslepia itin išgyvenanti dėl dabartinės situacijos ir su baime galvojanti apie ateitį.

„Bijau, visą laiką bijau kaip ir visi“, – prisipažįsta verslininkė ir priduria, jog nūdiena jai labai primena laikotarpį, kuriame ji jau yra buvusi.

„Kai prisiėmusi paskolų atidariau pirmąją parduotuvę, nemiegodavau naktimis. Sėdėdavau ir svajodavau, kad tik kas nors ateitų ir ką nors nupirktų“, – pasakoja Laima.

Panašius jausmus ji išgyvena ir dabar, kai jau teko uždaryti vieną iš savo audinių prekyviečių. Tačiau, ar tokia situacija reiškia, kad L.Mertinienės verslas – ties išnykimo riba? O galbūt tik taip, vienoje vietoje sutelkus visas pajėgas, šiais laikais įmanoma išsaugoti savo verslą?

Laimos Mertinienės išgyvenimai, gyvenimo pokyčiai ir taupymo pamokėlės – laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ antradienį 20.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius