-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Merūnas atskleidė reperio prigimtį

Trečiadienio vakarą „Žvaigždžių duetų“ filmavimo studija suskambo populiariausiais pasaulio muzikos stiliais. Į muzikinę kovą duetai stojo paruošę muzikinius kūrinius pagal repo, roko, disko ir net folkloro stilius. Scenoje virė intriguojanti ir linksma kova, o dalyvių stilių metamorfozės vertė iš koto tiek komisiją, tiek žiūrovus.
Laidos akimirka
Laidos akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ypatingo dėmesio sulaukė Merūno ir teisininkės Rūtos Pentiokinaitės duetas. Pora scenoje tiesiog pritrenkė neįtikėtinu repo pasirodymu. Operos tenoras Merūnas įkūnijo, rodos, ką tik iš blogiukų kvartalo nužengusį reperį. Šokiruojančios įvaizdžio permainos nustebino ne ką mažiau nei solisto dainavimo ir judesio manieros. Greitakalbe rėžtą repą Merūnas sustiprino įmantriais, tik reperiams pritinkančiais rankų kilnojimais, puikiai įvaldytais tūpčiojimais.

Staigmeną pateikė ir žavioji partnerė Rūta, kūrinį pradėjusi gyvai skambindama fortepijonu. Puikiai įvaldžiusi amerikiečių atlikėjos Alicios Keys įvaizdį, dainingoji teisininkė tiesiog pribloškė komisijos narius. Duetas be vargo susižėrė ne tik garbingosios komisijos pagyras, bet ir puikius balus. O vietoje nenusėdantis Ramūnas Rudokas nepraleido progos surengti mini šou: po pasirodymo jis pribėgo prie trumpam reperiu virtusio Merūno ir tiesiog akimirksniu kūrė šypseną keliančias repo eiles.

Šmaikščioji komisijos narė Kristina Kazlauskaitė po pasirodymo stengėsi išsiaiškinti, kur slypi paslaptis, padedanti duetui taip puikiai susitvarkyti su visomis įmanomomis užduotimis.

„Tiesiog nuolat stebiu skirtingus žmones, skirtingus stilius, dėl to man nėra sudėtinga, juolab kad su Rūta lengvai prieinam kompromisą“, – atviravo Merūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius