Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Merūnas patyrė šoką po ilgapirščių antpuolio (nuotraukos)

Į naujienų portalo 15min.lt redakciją skaitytojas Paulius Gasiūnas atsiuntė laišką ir nuotraukų, kuriose įamžino daugelio lietuvių mylimo dainininko Merūno Vitulskio automobilį po ilgapirščių antpuolio.
Merūnas prieš pasirodymą scenoje.
Merūnas dar prieš pasirodymą į paparacus taikėsi ponios Jolantos revolveriu. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Sveiki, vieną rytą pamatėme štai tokį vaizdelį: nuo Merūno automobilio buvo pavogti visi ratai. Net signalizacija nesuveikė, štai tau ir Šančių rajonas (vienas Kauno mikrorajonų – aut. past.). Iš vieno garsiausių, aišku, po E.Sipavičiaus, Šančių rajono gyventojų taip pasityčiojo, negražu, bet nieko, padainuos kelis kartus „O gražuole, praėjai gatve...“ Juokauju, šiaip Merūnas šaunuolis, negalima taip, vagys, stuobriai jūs!!!“ – laiške rašo skaitytojas Paulius Gasiūnas, įamžinęs Merūno automobilį po incidento. Skaitytojas prie laiško pridėjo ir nuotraukų.Merūnas: man buvo šokas, labai didelis.

15min.lt susisiekus su Merūnu, šis tikino iš pradžių nepatikėjęs tuo, ką priėjęs prie savo automobilio pamatė. Praėjusio šeštadienio rytą dainininką prižadino kaimynų skambutis į duris ir pribloškiama žinia: „Merūnai, tavo automobilis kieme stovi be ratų“, – naujieną pranešė kaimynai.

Pranešė policijai

„Kreipiausi į policiją, jie nuėmė pirštų atspaudus. Šančiuose šitie dalykai dažni: pavagia ratus arba išmušę stiklą – automobilio magnetolą. Pareigūnai sakė nesikrimsti, nes tokia yra Šančių kasdienybė, ir pažadėjo padaryti viską, ką galės“, – pasakojo dainininkas.

Pareigūnai dainininkui patarė įsirengti garsiau veikiančią signalizaciją. Mat Merūnas tikina, kad jo mašinoje – prancūziška signalizacija. Esą Prancūzijos įstatymai numato, kad automobilio signalizacija vakare neturi trikdyti ramybės, todėl Merūno „Peogeot“ garsiai veikiančios signalizacijos ir nebuvo. Be to, policininkai Merūnui rekomendavo ratus tvirtinti papildomais apsaugos varžtais.

Patyrė šoką

„Man buvo šokas, labai didelis. Šeštadienį turėjau du koncertus, sekmadienį – taip pat. Teko nuomotis mašiną, turėjau papildomų išlaidų“, – nusiminęs Merūnas.

Paklaustas, kokie nuostoliai, dainininkas sako, kad keturis pavogtus savo automobilio ratus vertina 2000 litų. „Kol kas automobilis stovi be ratų. Dar šią savaitę palauksiu. Jeigu dabar nusipirksiu naujus ratus, senuosius, jeigu atsirastų, tektų išmesti“, – kalbėjo M.Vitulskis ir pridūrė, kad nors tikėjimą pagal iki skausmo žinomą posakį laiko kvailių motina, vis tiek viliasi, jog pareigūnams pavyks rasti automobilio ratus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius