Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Merūnas Vitulskis apie Erikos dalyvavimą „Dydžio (r)evoliucijoje“: „Stereotipai po truputį tirpsta“

Televizijos eterį užkariavęs projektas „Dydžio (r)evoliucija“ šiuo metu – neabejotinai vienas labiausiai aptarinėjamų projektų. Stereotipus apie apkūnią figūrą griaunančios moterys įrodė – ir plius dydžio modeliai gali atrodyti patraukliai. Tuo neabejoja ir viena iš šou komisijos narių Erika Vitulskienė, o ir jos vyras, operos solistas Merūnas Vitulskis.
„Dydžio (r)evoliucijos“ modelis, Erika ir Merūnas Vitulskis
„Dydžio (r)evoliucijos“ modelis, Erika ir Merūnas Vitulskis / 15min montažas

„Pagaliau galima tiesiai šviesiai sakyti – stambus žmogus irgi yra žmogus“, – 15min sakė Merūnas.

Pasak jo, nė vienas žmogus neprivalo gyventi su jausmu, kad reikia atrodyti vienaip ar kitaip – esą kiekvienas esame asmenybė ir daug svarbiau tai, kaip jaučiamės viduje.

„Nebeturėtų būti diskusijos apskritai – visi esame gražūs ir nuostabūs. Viskas priklauso nuo to, kiek to grožio norime patys įžvelgti. O jei esi apatiškas – nesvarbu, ar sveri 40, ar 100 kilogramų“, – sakė dainininkas.

Gedimino Daškevičiaus nuotr./Merūnas Vitulskis
Gedimino Daškevičiaus nuotr./Merūnas Vitulskis

Jis – didelis projekto „Dydžio (r)evoliucija“ gerbėjas, kaip pats sako – stebi visas laidas, filmavimus, kiek gali – palaiko ir žmoną Eriką.

„Buvo labai sudėtingas laikotarpis visiems, kurie dirbo su šiuo projektu. Tai – ir psichologinis darbas, per tas porą savaičių filmavimų buvo ir daug ašarų, ir miego trūkumas, perlaužti save buvo tikrai sudėtinga. Tačiau visos dalyvės pačios užaugo šiame projekte – iki tol jos buvo tarsi įvilktos į šiltą antklodę“, – mintimis dalijosi Merūnas.

Tačiau solistas džiaugiasi, kad Erikai projektas padėjo savyje atrasti daug naujų, pačių įvairiausių spalvų, o darbas su kiekviena dalyve išmoko vis daugiau pasitikėti ir savimi.

Raimundo Adžgausko nuotr./„Dydžio (r)evoliucijos“ dalyvės
Raimundo Adžgausko nuotr./„Dydžio (r)evoliucijos“ dalyvės

„Džiaugiuosi, kad stereotipai po truputį tirpsta, kad Lietuva visais klausimais žengia į priekį – ar tai būtų gėjų toleravimas, ar vaikų teisių klausimai. Kiekvienas žmogus turi teisę būti toks, koks yra, koks nori būti. O ir antsvoris antsvoriui nelygus, juolab kad kitiems ir fiziologija kitaip neleidžia“, – 15min kalbėjo Merūnas.

Pasak jo, pirmiausia kiekvienas yra žmogus, kiekvienas kažkam yra vaikas, brolis, sesuo, mama, tėvas, draugas. „Kai su Erika kalbėjome dėl dalyvavimo projekte, abejonių nekilo – ji jau seniai buvo supratusi, kad reikia apie tai kalbėti. Tai buvo puiku šansas, pasitaikęs laiku ir vietoje“, – sakė pašnekovas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Merūno Vitulskio ir Luko Pačkausko premjera: 15min studijoje pristatė naują hito „Laikas“ versiją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius