Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Merūno vestuvės kainuos per 100 tūkstančių litų

Balandžio aštuntąją įvyksiančios Merūno ir Erikos vestuvės bus išties įspūdingos – su ryškiausių Lietuvos žvaigždžių pasirodymais, fejerverkais ir lazerių šou. Patikimi šaltiniai tvirtina, kad Merūno vestuvių puota kainuos per šimtą tūkstančių litų. Likus mažiau nei savaitei iki vestuvių, Merūnas tik LNK laidai „Kažkas atsitiko“ sutiko atlikti paskutiniąją viengungio išpažintį.
Merūnas Vitulskis
Merūnas Vitulskis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip jau įprasta, prieš vestuves privaloma atšvęsti bernvakarį, Merūnas prisipažįsta, kad apie jam organizuojamą paskutinį viengungišką vakarėlį sužinojo likus vos kelioms valandoms iki linksmybių. Vidurdienį į jo namus užplūdo draugai ir būsimą jaunikį tiesiog pagrobė. O tada Merūnas turėjo vykdyti visas bičiulių jam sugalvotas užduotis – įveikus tarzaniškas užduotis, Merūno laukė dar vienas draugų sugalvotas išbandymas – būsimas jaunikis turėjo vairuoti milžinišką traktorių.

Dabar Merūnas juokiasi, kad ūkininkas už galvos susiėmęs meldėsi, kad tik žvaigždė jo plieninio žirgo neapverstų, tačiau Merūnas ne tik kad sėkmingai traktorių užkūrė, bet ir taip pat sėkmingai juo po laukus pasivažinėjo. Atlikėjas šypsosi, kad jei apie vakarėlio siurprizus vykusius po 12 val. sužinotų jo išrinktoji Erika, jam kailį nudirtų!

„Kažkas atsitiko” šiandien 20.30 su Karoliu Sakalausku ir Oksana Pikul tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius