Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mes vieno kraujo“ favoritė Edita Pronckutė: „Manau, kad scenoje esu svetimkūnis“

Nuo scenoje dainuojančios Editos Pronckutės sunku atplėšti akis. Jau atrankinėse „Mes vieno kraujo“ laidose profesionaliais pasirodymais žavinti mergina neslepia – jos kelias į sceną kiekvieną kartą be galo sudėtingas.
Edita Pronckutė
Edita Pronckutė / LNK nuotr.

„Iš pradžių maniau, kad šiame projekte tik išsimėginsiu save. Kaip jaučiuosi dabar? Laimėti, žinoma, nori visi, bet bijau, kad psichologiniai dalykai gali man pakišti koją“, – sumišusiais jausmais dalijosi E.Pronckutė.

Jai „Mes – vieno kraujo“ pavyko nukeliauti net iki duetų etapo, kuriame paaiškės, kas tęs pasirodymus finalinėse laidose. Vis dėlto, mergina neslepia, kad kovos vyksta ne tik scenoje, bet ir dar gerokai prieš užlipant į ją.

LNK nuotr./Edita Pronckutė
LNK nuotr./Edita Pronckutė

„Aš visą gyvenimą maniau, kad esu nesceniška, kad scenoje esu svetimkūnis. Per televiziją matau visokias pupytes ir suprantu, kad esu kitokia. Net mano charakteris, rodos, visai ne dainininko – esu kukli, o norint prasibrauti į aukštumas neretai reikia ne tik ekspresyvumo, bet net šiokio tokio įžūlumo, sugebėjimo lipti kitiems per galvas... Esu sau įdiegusi, kad aš – ne televizinio formato. Vis dėlto, tikiuosi, kad ekrane galima ištransliuoti ne vien blizgučius“, – atviravo atlikėja.

Edita atskleidė, kad kiekvienas pasirodymas jai – kur kas didesnis iššūkis nei tiems, kuriems dėmesio troškimas – įgimtas dalykas. „Kas kartą keliaudama į sceną turiu perlipti per save, pasiryžti, iš naujo save įtikinti, kad galiu ir, kad sceniškumas galbūt atrodo ne taip, kaip įsivaizduoju“, – jausmų neslėpė mergina.
Tikros dalyvių istorijos ir nuožmi kova dėl galimybės keliauti toliau – sekmadienį per LNK.

LNK nuotr./Edita Pronckutė
LNK nuotr./Edita Pronckutė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius