-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meškauskas ir Stasiulytė: mes labai tinkama pora ir jau esame komanda!

Vasara būsimiems TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyviams ypač karšta: jiems tenka prakaituoti ne tik paplūdimiuose, bet ir šokių salėje. Deja, D.Meškauskui repeticijas kol kas teks trumpam sustabdyti.
Deividas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė
Deividas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė / TV3 nuotr.

Vos pradėjęs intensyviai treniruotis su aktore Ineta Stasiulyte, jis priverstas daryti pertrauką dėl patirtos traumos. Per treniruotę modamas koja, šokėjas pataikė į atramą ir nudiegė smarkus skausmas. Įtarė skilus kojos piršto kaulą. Rentgenogramą apžiūrėjęs gydytojas liūdnąjį įtarimą patvirtino.

Dėl traumos Deividas Meškauskas per daug nesijaudina.

„Ai, greitai užgis, mes turime su Ineta ir ką kita nuveikti. Susitikę dabar renkame muziką šokiams, generuojame idėjas“, – pasakoja Deividas.

Drauge jie atvyko ir pas TV3 „Šok su manimi“ stilistę Kristiną Mališauskienę rinktis projektui suknelių, kurias projektui pasiuvo penki Latvijos sportinių šokių kostiumų salonai. Ineta matavosi vieną suknelę po kitos ir negalėjo atsidžiaugti, nes viena už kitą gražesnės ir beveik visos jai tiko.

„Aš jų visų noriu, aš kaip beždžionėlė čia jas apsivilkusi staipausi ir man viskas gražu“, – pasakoja Ineta. Deividas jai pritarė, kad suknelės tikrai labai gražios.

„Matosi, kad tai naujausi modeliai, tai ypač akivaizdu pažiūrėjus į klasikinių šokių sukneles“, – žinovo žvilgsniu ištyrinėjęs kostiumus reziumavo Deividas.

Kartu TV3 vasaros šokių projekte „Aistrų pakrantė“ teisėjevę Deividas ir Ineta jau pasiryžę parodyti ir savo komandinius sugebėjimus. Paklausti, kaip sekasi ir kaip sutaria, drauge nusijuokia.

„Mes labai tinkama pora ir mes tikrai jau dabar esame komanda“, – dviprasmiškai mirkteli Ineta ir abu nueidami garsiai kvatoja.

Naujos suknelės, naujos poros ir nauji šokiai – jau būsimajame TV3 „Šok su manimi“ sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius